Laikraksta “Ventas Balss” pirmdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi

1.lpp.

Tirgū valda savi likumi

Ar tirgošanās apstākļiem apmierināts ir tikai retais Ventspils tirgū uzrunātais pārdevējs, taču no vietas paviljonā viņi atsakās – ārā kundes pērkot labāk.

Ļaudīm Krievlaukos savas rūpes

Krievlauki, lai arī pilsētas teritorija, joprojām vairāk atgādina vasarnīcu rajonu. Tāds tas arī joprojām ir, taču gar Graudu ielu, Robežu ielu un citām izvietojušās arī ne mazums privātmāju. Turienes iedzīvotājus satrauc nebūšanas, par kurām pilsētā pat nerunā.

2.lpp. Viedoklis: “Izturīgie”, laikraksta “Ventas Balss” galvenā redaktore Gundega Mertena.

«Nereti Latvijā dzirdams pašmāju bāleliņu teiktais, ka visi spējīgi, gudrie aizbrauc un Latvijā drīzumā paliks vien vecie, slimie un pamuļķīši. Kā tad īsti ir? »

3.lpp.

Užavā butes ķers ar velkamo vadu

No nākamā gada plānots palielināt rūpnieciskās nozvejas limitus Jūrmalas un Ventspils novada zvejniekiem. Ventspils piekrastes zvejniekiem piešķirts papildu viens velkamā vada limits.

4.lpp. Kriminālziņas. Uz ielas atņem telefonus un naudu

Pēdējā laikā Ventspilī notikuši vairāki laupīšanas gadījumi, kad cilvēkam manta atņemta uz ielas. Vairākiem cietušajiem nodarīti arī miesas bojājumi.

Ventspilī parādījušies viltoti vienlatnieki

Pāris mūsu pilsētas veikalos atklātas viltotas viena lata monētas. To izcelsme pagaidām nav zināma.

Lielie uzņēmumi atmazgā naudu

Pēckrīzes periodā ir parādījusies satraucoša tendence – lielie uzņēmumi atgriežas pie naudas atmazgāšanas pakalpojumiem.

5.lpp. Kurzemnieks pasaulē. Noderēja līdzpaņemtā Lielvārdes josta

Agritas un Jāņa Priedīšu trīs dēli nākuši pasaulē Latvijā, bet viņu meitiņa pirms 11 dienām piedzima Anglijā. Vedot mazuli mājās, sedziņu apjoza Lielvārdes josta.

Vēlas ceļot vēl deviņus gadus

Studējot Rīgā, Elīna Skore saprata – viņa mācās tādēļ, ka tā vajag, bet sirdsdegsme nebija, tāpēc aizbrauca pastrādāt uz Angliju. Pa šo laiku viņa paguvusi piedalīties divos jauniešu apmaiņas projektos.

Svarīga drošiba par rītdienu

Meklējot darbu Latvijā, ugālniekam Ērikam Borisovam neveicās. Viņš peļņas iespējas atrada Anglijā. Uz šo valsti pārcēlusies gandrīz visa viņa ģimene.

6.lpp. Sports. Ventspils leģionam godalgas Latvijas kausā

Rīgā notika Latvijas atklātā kausa sacensības pankrationā, kurās ļoti sekmīgi cīnījās arī Ventspils Kikboksa leģiona sportisti, iegūstot piecas medaļas.

Telpu futbolisti atgriežas Latvijas elitē

Pēc sezonas pārtraukuma Latvijas telpu futbola čempionāta Augstākajā līgā atgriezušies FK Honda spēlētāji, kas gaidāmajā sezonā noteikti cer arī iesaistīties cīņā par godalgām.

Rubenim sekmīga atgriešanās

Sacensību apritē veiksmīgi atgriezies kamaniņu braucējs Mārtiņš Rubenis, kas izcīnījis uzvaru starptautiskajās pirmssezonas sacensībās Norvēģijā, Lillehammerā.

7.lpp. Intervija. Jūrkalne ir labāka par Dienvidkoreju

Jūrkalnietis INGUS ANTONOVIČS dzīvo blakus skaistajai Rīvas upei. Pavisam netālu atrodas arī jūra, un Ingus labprāt izmet makšķeres, lai noķertu kādu buti. Vēloties, lai arī nākamā paaudze zinātu, kā izskatās lasis un taimiņš, aktīvais jūrkalnietis kļuvis par sabiedrisko vides inspektoru. Ingus ir laimīgs, jo dara to, kas viņam patīk. Viņš nedzenas pēc visas pasaules naudas un uzskata, ka piekrastē var iztikt bez vēja ģeneratoriem. 

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: