Ventspils Digitālais centrs aicina uz kursiem skolēnus un ikvienu interesentu, kuriem ir vēlēšanās iemācīties mājas lapas veidošanu.

Programmēšanai un mājas lapu veidošanai ir nepieciešamas labas priekšzināšanas datora lietošanā, tāpēc visbiežāk to paveikt uzticam pieredzes bagātiem speciālistiem. Taču ir vērts klusībā iecerēto ideju par savas mājas lapas izveidi pamēģināt realizēt pašam. Soli pa solim iepazīstoties ar mājas lapu veidošanas iespējām un rīkiem, kā no lego klucīšiem varēsiet veidot savu pirmo patstāvīgo darbu. Mācību kurss „Mana mājas lapa” būs piemērots tiem, kurus interesē apgūt pamatzināšanas mājas lapu veidošanā un tas būs veidots vairākos posmos, kuri viens otru papildinās. Pēc kursantu vēlmes un nepieciešamības būs iespēja izvēlēties tikai kādu no posmiem vai pieteikties uz nākamā līmeņa apmācībām.

 

1. posms. Mājas lapas veidošanas pamatkurss (16 stundas). Nodarbību laikā iegūsiet zināšanas kā izveidot mājas lapu, kā piereģistrēt tās domēnu, kā mājas lapā ievietot tekstus, tabulas, attēlus un citas svarīgas lietas, kas saistītas ar mājas lapas izveidi un uzturēšanu.

 

2. posms. Interaktīvu elementu, aplikāciju, multfilmu un spēļu veidošana (16 stundas). Nodarbību laikā uzzināsiet, kas ir Flash, kur to pielieto, iegūsiet zināšanas, kā veidot animācijas, kā mainīt objektu lielumu, kā tos pārvietot un paslēpt. Un noslēgumā sagatavoto animāciju varēsiet ievietot savā mājas lapā.

 

3. posms. Attēlu apstrāde (8 stundas). Attēlu apstrādes programmu izvēle, darbs ar attēlu rediģēšanu un saglabāšanu.

 

Ventspils Digitālais centrs aicina interesentus pieteikties uz mācību kursu „Mana mājas lapa” zvanot pa tālruni 63607607, rakstot uz e-pastu vdc@digitalaiscentrs.lv vai atnākot uz Ventspils Digitālo centru Akmeņu ielā 3, Ventspilī.

 

Pirmā nodarbība notiks 25. oktobrī plkst. 16.00. Nepieciešamas priekšzināšanas datora lietošanā.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: