Laikraksta “Ventas Balss” ceturtdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Iebrūkot mājai, iet bojā cilvēks

Vakar kādai divstāvu privātmājai Vārves pagastā sabruka siena. Zem drupām tika aprakts vīrietis, kas notikuma vietā mira.

Selgā svin remontdarbu noslēgumu

Pansionātā un bērnunamā Selga pabeigta jumta un pamatu siltināšana, kā arī vismaz 30 gadus remontu neredzējušā virtuves bloka renovācija. Iebūvēta ventilācijas sistēma virtuvē un intensīvās aprūpes nodaļā. Tādējādi ir izveidota gan klientiem, gan darbiniekiem komfortabla un patīkama vide.

2.lpp. Viedoklis: “Latvietis sēņotājs”, laikraksta “Ventas Balss” redaktores vietniece Līga Gabrāne.

«Youtube.com publicētajā humora pilnajā amatierfilmiņā Kā kļūt par latvieti stāsta par to, ka šveicietis Rūdis nolēmis atteikties no savas šveicieša būtības un pārtapt par latvieti. Tūlīt pēc tam, kad viņš ir ieguvis personas kodu, pirmais, ko viņš dara, ir dodas «sēņot un bekot». Proti, ārzemnieks ir pamanījis, ka būt par latvieti vispirms nozīmē aktīvi sēņot – «tas ir ļoti latviski un tas ir ļoti svarīgi».

3.lpp.

Līdzās mums dzīvo bezpajumtnieki

Daudzdzīvokļu māju iedzīvotāji spēj būt žēlsirdīgi ne tikai pret klaiņojošiem kaķiem un suņiem, bet arī bez pajumtes palikušiem cilvēkiem, kas naktsmājas un zupas šķīvi rod kāpņu telpās.

4.lpp. Ziņas.

5.lpp.

Ančiņu vasara smaržo tējas krūzē

Lienes Gestes ģimenes bizness ir lauku tūrisms. Tomēr Liene pati vislabprātāk vāc zāļu tējas. Pazīstamākā no tām – Ančiņu vasara – nopērkama arī Ventspilī.

Mežā vēl ir sēnes

Apkārtējie meži joprojām ir sēņotāju pilni, laikrakstam stāsta cilvēki, kam pašiem sēņošana ir neatņemama rudens nodarbe. Arī pašas sēnes mežā vēl ir atrodamas.

6.lpp. Sports. Uzvaru maiss LBL vaļā

BK Ventspils basketbolisti savā laukumā tikuši pie pirmās uzvaras Aldara Latvijas Basketbola līgā, ar 68:52 pieveicot komandu Barons kvartāls, un tā ir labākā ziņa šajā notikumā. Spēle ritēja smagnēji un neizteiksmīgi, bet to labi apzinās arī komanda, drāmu par to neburot.

Orientieristiem starptautiskie mači

Divas dienas – 13. un 14. oktobrī – Ventspils apkārtnē risināsies vienas no svarīgākajām šā gada starptautiskajām sacensībām orientēšanās sportā Latvijā – Baltic Junior Cup 2012.

7.lpp. Politika. Rosina diskusiju par eiro

Lai arī socioloģiskās aptaujas rāda, ka sabiedrībā ir zems atbalsts eiro ieviešanai, valdība nemainīgi paliek pie savas nostājas par pievienošanos eirozonai 2014. gadā. Jau nākamā gada budžetā tam atvēlēti vērienīgi finanšu līdzekļi. Līdztekus Saeimā tapis ierosinājums pajautāt tautai par eiro ieiešanas laiku.

Ugālnieki tiekas ar deputāti

Saeimas deputāte Dana Reizniece-Ozola šonedēļ tikās ar Ugāles iedzīvotājiem, aicinot atklāt tos jautājumus, kurus būtu svarīgi risināt šobrīd. 

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: