AS „Ventbunkers” šā gada pirmajos trīs ceturkšņos kāpinājusi pārkraušanas apjomus par 35%, salīdzinot ar attiecīgo periodu pērn un kopumā šogad pārkrauti 2,25 miljoni tonnu naftas produktu.

Īpaši veiksmīgs Sabiedrībai bijis tieši septembris, kad pārkautas gandrīz 300000 tonnas un salīdzinot ar iepriekšējo gadu, tas ir bijis kāpums par 54%.

 

Kā norāda AS “Ventbunkers” padomes priekšsēdētājs Olafs Berķis, šis gads sabiedrībai bijis veiksmīgs tieši tumšo naftas produktu pārkraušanā. Gaišo naftas produktu pārkraušana šogad palielinājusies par 5%, savukārt tumšo naftas produktu pārkraušana pieaugusi pat par 66%.

 

Sasniegtie rezultāti ir uzskatāms piemērs, ko spēj panākt profesionāla, uz rezultātu orientēta Sabiedrības vadības komanda, norāda Berķis. Tas atspoguļojās gan pārkrauto kravu apjomā, gan arī finansiālajos rādītājos un valstij nomaksāto nodokļu veidā, uzsver AS “Ventbunkers” padomes priekšsēdētājs. Iepriekšējo divu gadu laikā ievērojami tika samazināta Sabiedrības vērtība, ko ir atzinuši arī neatkarīgi finanšu eksperti.

 

Septembris AS „Ventbunkers” bija zīmīgs arī ar to, ka tajā notika ugunsdrošības kompleksā pārbaude, kuru veica Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta darbinieki. Pārbaudē piedalījās VUGD Ugunsdrošības uzraudzības pārvaldes, Rūpniecisko avāriju riska un sevišķi svarīgo objektu nodaļas, Civilās aizsardzības pārvaldes un Kurzemes reģiona brigādes Ventspils daļas darbinieki.

 

Šāda veida pārbaudes, atbilstoši normatīvo aktu prasībām, periodiski tiek veiktas sevišķi svarīgos objektos. Pārbaudes laikā tika veikta AS „Ventbunkers” darbības atbilstības novērtēšana ugunsdrošības un civilās aizsardzības jomā. Pārbaude konstatēja, ka „Ventbunkers” darbojas atbilstoši stingrajiem ugunsdrošības kritērijiem, kas jāuztur šāda tipa objektu ekspluatācijā.

 

AS „Ventbunkers” regulāri veic pasākumus termināla ugunsdrošības un vides aizsardzības paaugstināšanai un turpina realizēt iesāktos projektus. 

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: