Laikraksta “Ventas Balss” ceturtdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Gatavi jaunajai sezonai

Jau rīt savu pirmo oficiālo spēli jaunajā sezonā aizvadīs basketbola klubs Ventspils. Komandai ir jauns galvenais treneris, izmainījies arī sastāvs, bet tas nav padarījis mērķus pieticīgākus – jācīnās par katru laukuma centimetru un uzvaru katrā mačā. Tātad jārāda tieši tāds basketbols, kāds patīk ikvienamlīdzjutējam.

Operatīvi notver biroju apzadzēju

Pateicoties līdzcilvēku drosmei un policijas neatlaidībai, divu stundu laikā tika atklāta zādzības lieta.

 

2.lpp. Viedoklis: “Dāvāt labestību”, laikraksta “Ventas Balss” galvenās redaktores vietniece Nataļja Malašonoka.

«Aizbraucot uz ārzemēm, uz kādu no Eiropas valstīm, sākumā šķiet neierasti svešu cilvēku pateicības vārdi un platie smaidi. «Paldies» izskan pat tad, kad ir palūgts parādīt ceļu, turklāt nevis noburkšķot nopakaļ, bet tā patiesi pozitīvi, no visas sirds.»

 

3.lpp.

Domes deputāti skolas solā

Vakar Ventspils domes deputāti Ilze Buņķe un Jānis Vītoliņš uz brīdi kļuva par skolotāju ēnām, lai iejustos skolas ikdienā, saprastu tajā valdošās problēmas un palīdzētu rast tām risinājumu.

Rekonstruēs arī prokuratūras māju

Pie mūsdienīga izskata un telpām tiks kārtējais padomju laika mantojums – tiks rekonstruēta ēka, kurā atrodas Ventspils prokuratūra.

 

4.lpp. Reklāma.

 

5.lpp. Ekspedīcija laukos. Pieturas punkts – Karaļciems

Apdzīvotā vieta ar cēlo nosaukumu – Karaļciems – ir viens no Piltenes pagasta ciemiem Ventas krastā. Vietējie stāsta, ka savu nosaukumu Karaļciems, iespējams, ieguvis, jo reiz Zviedrijas karalis nakšņojis kādās zemnieku mājās. Rēnā rudens pēcpusdienā Ventas Balss tikās ar šodienas Karaļciema ļaudīm.

 

6.lpp. Sports. Šorttrekistiem tuvojas Pasaules kauss

Šorttrekisti Jēkabs Saulītis un Roberto Puķītis piedalījušies sezonas pirmajās lielajās sacensībās, kas risinājās Nīderlandē un bija laba spēku pārbaude pirms Pasaules kausa pirmajiem posmiem, kas notiks jau oktobra vidū.

 

7.lpp. Dzīvesziņa. Jāmācās dabai dot, ne tikai ņemt

Šovakar Galvenajā bibliotēkā, Anitas Griezes aicināti, ļaudis atkal dziedās spēka dziesmas. Nesen pie ventspilniekiem viesojās Māra Brante jeb Gaismas Māra – dainotāja, kas spēlē kokli.

Piedod un aizmirsti pāridarījumu

Dzirdot kādu runājam par piedošanu, dažkārt rodas jautājums, kādēļ tā vajadzīga tieši man? Tanī pat laikā katrs no mums kaut reizi dzīvē saskāries ar situāciju, kad esam bijuši nepatiesi apvainoti un tādēļ noskumuši. Nepatīkamās izjūtas atspoguļojās mūsu sejā, diena bija sabojāta...

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: