Laikraksta “Ventas Balss” ceturtdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Pamēģini palaist raķeti kosmosā

Foto kopā ar Latvijas Valsts prezidentu Andri Bērziņu, Baraku Obamu vai Aivaru Lembergu iespējams iegūt, aizbraucot vien līdz Pārventai. Tur ir arī raķešu palaišanas platforma, un vajadzīga vien koncentrēšanās spēja, lai to palaistu kosmosā. Protams, tas notiek interaktīvi – vakar atklātajā Kurzemes Democentrā.

Būvē trīs rotaļu laukumus

Vēl līdz gada beigām mazie ventspilnieki pagūs apdzīvot un parotaļāties jaunajos rotaļu laukumos, kurus pašvaldība būvē trīs iekškvartālu pagalmos. Māju iedzīvotāji, kuru pagalmos notiek būvniecības darbi, ar nepacietību gaida jaunos objektus.

 

2.lpp. Viedoklis: „Beigta siļķe ”, laikraksta “Ventas Balss” galvenā redaktore Gundega Mertena.

«Tādam cilvēkam, kurš dzīvo tālu prom no civilizācijas jebkurā pasaules vietā, neskatās televizoru, neklausās radio, pasaule nav mainījusies. Kāda viņam bija vakardiena un dzīve pirms desmit gadiem, tāda ir arī šodiena. Viņam neuzmācas depresija un bailes par rītdienu no negatīvās informācijas, ko milzu apjomā uzspiež apkārtējā vide un līdzās dzīvojošie.»

3.lpp.

Steigā rēķina skolotāju algas

Pašvaldībām tomēr nebūs jāaizdod Izglītības ministrijai nauda pedagogu algām. Pēdējā brīdī Roberta Ķīļa vadītā ministrija darījusi zināmas mērķdotāciju summas. Tagad steigā jāveic algu un likmju aprēķins.

Drošībnieki meklē krievu nīdējus

Par saviem vārdiem ir jāatbild – ar tādu saukli Drošības policijas ļaudis no Rīgas šonedēļ ieradās Ventspilī, lai noskaidrotu identitātes nacionālā naida kurinātājiem ventasbalss.lv portālā.

4.lpp. Reklāma.

5.lpp.Ventspils Reiss informē.

6.lpp.

Ostā ienāks lielākais burinieks

Šodien Ventspils un osta sagaida vienu no skaistākajiem kuģiem – Sanktpēterburgas Valsts jūras akadēmijas mācību burinieku Mir. Rīt burinieku varēs apskatīt ikviens interesents.

Zinātnieku nakts par enerģiju

Rīt Ventspilī, tāpat kā citviet Latvijā notiks ikgadējais Zinātnieku nakts pasākums. Šī gada tēma: Stāsts par enerģiju.

Būmeisters – otrs stiprākais Eiropā

Mūsu sambo meistars Gints Būmeisters ļoti veiksmīgi aizstāvējis Latvijas godu Eiropas kadetu (15–16 gadi) čempionātā, kas notika Igaunijā, kur savā svara kategorijā līdz 72 kilogramiem izcīnīja vicečempiona titulu.

7.lpp. Izglītība. Pamatskola svin jubileju

Jau 50 gadus Ventspils 2. pamatskolā skan skolas zvans, starpbrīžos dzirdamas bērnu čalas, un skolēni mācību stundās apgūst zināšanas. Šonedēļ skolas kolektīvs rīko jubilejas pasākumus.

Ekskursijas – ne visiem pa kabatai

Gandrīz katrs klases kolektīvs, kam ir uzņēmīga klases audzinātāja, mācību gada pirmajos mēnešos dodas ekskursijā. Taču ne katra ģimene to var atļauties.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: