Laikraksta “Ventas Balss” piektdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Slepkavība iepauzē Zvaigznītes demontāžu

Noskaidrojies, ka armijas pilsētiņā Zvaigznīte noslepkavotais vīrietis bijis objekta dežurants, kas atbild, lai teritorijā neienāktu nepiederošas personas. Traģiskais gadījums darbus uz brīdi apstādinājis.

Liels suns plosa mazāku

Pagājusi nedēļa kopš notikuma, ko Anita atceras kā murgu. Gaišā dienas laikā liels suns uz ielas gandrīz saplosījis viņas pastaigā izvesto kokeru meitenīti.


2.lpp. Viedoklis: «Ticības deficīts» laikraksta “Ventas Balss” galvenā redaktore Gundega Mertena.

«Ceru, ka būs labi, ceru, ka izdosies, tā visbiežāk atbild cilvēki, kad jautā par darbu, par mācībām vai kādu ikdienišķi sīku vai lielāku darāmo lietu, kas tuvākajā laikā sagaidāma. Cilvēki visbiežāk cer, nevis tic, ka darbu izdosies padarīt labi. Cer, nevis tic, ka noliks eksāmenu, ka pabeigs skolu, ka tiks pieņemti darbā, ka palielinās algu vai pensiju, ka Latvijā cilvēkiem klāsies labāk. Cer, nevis tic, ka izveseļosies, ka nesāpēs galva, ka izdosies sasniegt cerēto.»

3.lpp.

Ostā aizvien vairāk kravu

Kravu apgrozījums Ventspils brīvostā turpina pieaugt. Šī gada augstā pārkrauts vairāk nekā jūlijā, bet, salīdzinot ar pagājušā gada astoņiem mēnešiem, šī gada periodā – jau par 15% vairāk.

Bitenieki mācās cits no cita

Praktiskā seminārā, kas risinājās Piltenes pagasta Dižbeltēs, Ventspils puses bitenieki dalījās pieredzē par bišu saimju ziemošanu un pārrunāja citas aktualitātes.

Sinoptiķi sola pamatīgu karstumu

Nākamās nedēļas sākumā Latvijā un it īpaši Kurzemē laiks solās būt īsti vasarīgs. Gaiss sasils līdz pat +25 grādu atzīmei.

4.lpp. Reklāma.

5.lpp.- 6.lpp. TV Programma.

7.lpp. Reklāma.

8. lpp. Sports. Mūsējie starp Baltijas līderiem

Burtnieku novada atpūtas kompleksā Avoti tika aizvadīts šīs sezonas trešais, pēdējais, Baltijas kausa izcīņas posms BMX, kurā uz goda pjedestāla, tāpat kā sacīkšu kopvērtējumā, kāpa vairāki sporta skolas Spars braucēji.

Smirnovs veiksmīgs tikai sākumā

Tour de L’Avenir, vienu no prestižākajiem Eiropas velobraucieniem, kas tiek dēvēts arī par jauno riteņbraucēju Tour de France, veiksmīgi iesāka mūsu riteņbraucējs Andris Smirnovs, bet diemžēl tā turpinājumā, sākoties kalnu posmiem, viņš sāka slīdēt arvien zemāk kopvērtējumā.

Basketbolisti tuvojas Eiropas finālturnīram

Latvijas vīriešu basketbola valstsvienība izcīnījusi jau ceturto panākumu sešās aizvadītajās Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīra spēlēs – pēdējā mačā izbraukumā mūsējie ar 86:81 (33:17, 16:17, 19:22, 18:25) apspēlēja Nīderlandes izlasi.

9.lpp. Veselība. Nelūgtie ciemiņi – tārpi vēderā

Suns un kaķis mīļi nolaiza saimnieka roku vai pat vaigu. Priecājamies par iedoto bučiņu, nesaprotot, ka tādējādi paveras durvis nelūgtiem, bet mūžseniem cilvēka pavadoņiem – parazītiem.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: