Jaunais FK Ventspils futbolists Kaspars Svārups pārcēlies uz vienu no spēcīgākajiem Krievijas klubiem Kazaņas Rubin, kas uzbrucēju izīrējis, saglabājot arī tiesības izpirkt viņa līgumu.

18 gadus vecais ventspilnieks Svārups šajā sezonā visai regulāri sāka doties laukumā FK Ventspils pirmās komandas sastāva un arī atzīmējās ar savu pirmo vārtu guvumu virslīgā. Rubin treneri slaido futbolistu noskatīja savas treniņnometnes laikā Ventspilī, kad arī tika aizvadītas divas pārbaudes spēles. Protams, vispirms Svārupam sava varēšana būs jāpierāda Rubin otrajā komandā, kurā spēlē pārsvarā jaunie futbolisti.

Ļoti gandarīts par Svārupa pievienošanos arī Eiropā pazīstamā klubā ir FK Ventspils sporta direktors Andrejs Butriks: «Uzbrucējam bija jādod uz Kazaņu, klātienē jādemonstrē savas prasmes un ar to arī veiksmīgi tika galā. Protams, priecājamies par Kasparu. Viņa pievienošanās šādam klubam ir tikai vēl viens pierādījums, ka arī FK Ventspils spēlētāji, centīgi strādājot, var nokļūt spēcīgākā čempionātā un spēlēt augstākā līmenī. Ļoti ceru, ka Kasparam Kazaņa viss izdosies!»

fkventspils.lv

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: