Ventspils Digitālais centrs sveic savus klientus Zinību dienā un jaunajā mācību gadā aicina ikvienu iedzīvotāju izmantot mūžizglītības iespējas, apmeklējot mācību kursus, piedaloties semināros un informatīvajos pasākumos.

Lai iedzīvotāji varētu saskaņot savas vēlmes ar iespējām, šogad Digitālais centrs piedāvā datorprasmes apgūt izmantojot tālmācību. Zināšanas tiek apgūtas mācoties patstāvīgi un neskaidrību gadījumā ir iespēja tiešsaistē konsultēties ar speciālistiem. Pēc sekmīgi nokārtota pārbaudes testa, zināšanas tiek apliecinātas ar sertifikātu. E-kursu materiāli, kuri izstrādāti Latvijas un Lietuvas pārrobežu sadarbības programmas projektā „Virtuālās biznesa infrastruktūras attīstība Baltijas valstīs”, ir pieejami bez maksas Virtuālā biznesa inkubatora mājas lapā www.enterbank.lv. Tie piemēroti uzņēmējdarbības iesācējiem un ikvienam, kuram interesē mārketings, informācijas un komunikācijas tehnoloģijas, multimediji (audio, video un foto apstrāde).

 

Plašāka informācija par e-apmācību būs pieejama informācijas dienā 6. septembrī plkst. 17.00 Digitālajā centrā. Ikvienam interesentam, neatkarīgi no viņa vecuma vai nodarbošanās veida, būs iespēja saņemt praktiskus padomus kā piereģistrēties izvēlētajam mācību kursam, kā strādāt ar e-mācību materiāliem un kā veikt zināšanu pārbaudes testu.

 

Interesenti, kuri datorprasmes vēlas apgūt pasniedzēja klātbūtnē, tiek aicināti pieteikties apmācībām Microsoft Office programmās, dizaina, digitālā foto un video apstrādes programmās, AutoCAD bāzes un padziļinātam kursam. Apmācības sāksies tiklīdz būs pieteicies nepieciešamais dalībnieku skaits.

 

Senioriem septembra mēnesī bez maksas būs iespēja apgūt datorlietošanas pamatus gan latviešu, gan krievu valodā.

 

Jaunāko klašu skolēni vasaras digitālajā skoliņā ar aizrautību veidoja videoklipiņus, animācijas, iepazinās ar datoru uzbūvi un mērojās ar zināšanām par drošību internetā. Digitālais centrs aicina skolēnus izteikt savas vēlmes, ko gribētu iemācīties šajā mācību sezonā un speciālisti palīdzēs to realizēt.

 

Ventspils Digitālais centrs piedāvā datorapmācības jebkuram uzņēmumam, piemērojot programmas atbilstoši klienta vajadzībām un iespējām, kā arī nodrošinot apmācību norisi ar labiekārtotām telpām un nepieciešamo datortehniku.

 

Pieteikties uz kursiem un priekšlikumus par nepieciešamajām apmācībām var izteikt, rakstot uz e-pastu vdc@digitalaiscentrs.lv, zvanot pa tālruni 63607607 vai atnākot uz Ventspils Digitālo centru Akmeņu ielā 3, Ventspilī.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: