Sestdien tika atzīmēta Ventspils Augstskolas 15. dzimšanas diena. Šajā dienā notika vairāki pasākumi.

Apskati foto no vakara pasākuma Olimpiskajā centrā!

 

Jubilejas svinības tika atklātas ar Senāta svinīgo sēdi, kas notika Ventspils Augstskolā, un tajā piedalījās lūgtie viesi un augstskolas bijušie un esošie darbinieki.

 

Vakarā absolventu un pasniedzēji tikās fakultātēs. Šajā laikā absolventiem un pasniedzējiem bija iespēja atkal satikties un dalīties atmiņās par studiju laikiem.

 

Augstskolas jubilejas kulminācijas pasākums – Ventspils Augstskolas salidojums – notika Ventspils Olimpiskā centra Basketbola hallē, kas absolventus, darbiniekus un studentus priecēja ar īpaši sagatavotu jubilejas programmu un vairākiem pārsteigumiem. Vakara noslēgumā salidojuma viesus priecēja grupa Bellacord.

 

Par godu Ventspils Augstskolas 15 gadu jubilejai tika izdota arī grāmata “Ventspils Augstskola. Pirmie 15”, kurā augstskolas vadība, mācībspēki, studenti, sadarbības partneri vērtē un analizē aizvadītajos gados paveikto, kā arī iezīmē augstskolas turpmākās attīstības galvenos virzienus. Ventspils Augstskolas jubilejas grāmata tika prezentēta Senāta svinīgās sēdes laikā.

 

Par īsteno Ventspils Augstskolas dzimšanas dienu tiek uzskatīts 23. jūlijs, kad tika izdots Ministru kabineta rīkojums Nr.384 "Par Ventspils Augstskolas dibināšanu".

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: