Starptautiskajā kērlinga turnīrā „Ventspils kauss 2012”, kas divas dienas risinājās Olimpiskā centra ledus hallē, triumfēja mājinieču komanda „Pērles”.

Ventspils kērlinga kluba komanda „Pērles” atkārtoja savu pagājušā gada sasniegumu, līdz ar to turnīrā triumfējot jau otro reizi pēc kārtas. Komandā startēja Gunta Millere (skips), Rita Ozoliņa, Agita Puriņa, Aija Rudzīte, Indra Veckāgane un Inga Budigina. Pērles uzvarēja pirmajās četrās turnīra spēlēs, bet pēdējā spēja izcīnīt neizšķirtu ar citu Ventspils komandu „Arbo”, kurai rezultātā nācās samierināties ar trešo vietu. „Arbo” komandā startēja Mārtiņs Libkovskis (skips), Aivis Bērziņš, Lauris Bērziņš un Kārlis Libkovskis.

 

Otro vietu turnīrā, zaudējot tikai „Pērlēm”, izcīnīja 2008. gada Ventspils kausa ieguvēji komanda „Arenaria” (skips Erki Lills) no Igaunijas. Ceturto vietu turnīrā izcīnīja komanda „Almaty” (skips Viktors Kims) no Kazahstānas.

 

Ventspils kērlinga klubs pateicas par sadarbību Ventspils pilsētas pašvaldībai, Sporta pārvaldei, Olimpiskajam centram „Ventspils”, SIA „Pilsbūve”, kā arī Latvijas kērlinga asociācijai par iespēja izmantot specializēto ledus sagatavošanas tehniku, Ventspils Ledus halles, Piedzīvojumu parka un Ūdens piedzīvojumu parka darbiniekiem.

 

Apskati foto!

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: