Pašvaldība piešķirs palīdzību vienas dzīvojamās mājas energoaudita veikšanai un trīs māju siltināšanai.

Ventspils pilsētas dome sēdē pieņemts lēmums sniegt līdzfinansējumu dzīvojamo māju Ugāles ielā 19, Ugāles ielā 17 un Pētera ielā 28 sienu siltināšanai, kā arī vienā no tām cokola siltināšanai. Pašvaldības piešķirtā palīdzība renovācijas darbu veikšanai ir 2416,63 latu jeb 10% no renovācijas projekta kopējām atbalstāmajām izmaksām (Ls 24166,19).

 

Tāpat līdzfinansējums piešķirts dzīvojamās mājas Pētera ielā 28 energoaudita darbu veikšanai. Pašvaldības piešķirtā palīdzība ir140latu jeb 50% no energoaudita darbu veikšanas kopējām atbalstāmajām izmaksām (Ls 280,00).

 

Kopš 2008.gada jūlija Ventspils pilsētas domē ir iesniegti 181 iesniegums palīdzības saņemšanai energoaudita darbu veikšanai un renovācijas darbiem energoefektivitātes paaugstināšanai. No tiem atbalstīti 161 iesniegumi (89%), tajā skaitā 119 iesniegumi palīdzības saņemšanai energoaudita veikšanai un 42 - renovācijas darbiem energoefektivitātes paaugstināšanai.

 

30 dzīvojamām mājām pieņemts lēmums par līdzfinansējuma piešķiršanu māju siltināšanas darbiem energoefektivitātes paaugstināšanas programmas ietvaros, t.i. mājās renovētas gala un fasāžu sienas, pagraba ārsienas, nosiltinātas bēniņi un nomainīti logi kāpņu telpās. 

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: