Nedēļas nogalē atsevišķos ielu posmos pilsētā uz laiku būs slēgta transporta satiksme un paredzamas nelielas izmaiņas arī sabiedriskā transporta kursēšanā.

Sakarā ar „Govju parādes” atklāšanu Ostas ielas promenāde posmā no Jāņa ielas līdz Ūdens ielai tiks daļēji slēgta jau piektdien, 29.jūnijā, no plkst. 12. Promenādi pilnībā slēgs no piektdienas, 29. jūnija, plkst. 20 līdz sestdienas, 30. jūnija, plkst. 22.

 

Saistībā ar „Govju parādes” pasākumu „Piena produktu balle” 30. jūnijā no plkst. 4.30 līdz 22.30 būs slēgta transporta satiksme Kuldīgas ielā posmā no Sofijas ielas līdz Kārļa ielai.

 

Līdz ar Kuldīgas ielas posma slēgšanu veiktas izmaiņām sabiedriskā transporta kustībā – 30. jūnijā no plkst. 4.30 līdz 22.30 netiks apkalpota autobusu pietura"Autoosta" – visi autobusi, kam būtu jāapkalpo šī pietura, tiks novirzīti pa Raiņa ielu. Tuvākā autobusu pietura – "Raiņa iela".

 

Savukārt sakarā ar ekstrēmo sporta veidu festivāla „Ghetto games” norisi 29.jūnijā no plkst. 11 līdz 22 un 30.jūnijā no plkst. 10 līdz 22 būs slēgta transporta satiksme Loču ielas posmā no Parka līdz Medņu ielai.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: