12. jūnijā kriminālprocesā, kurš uzsākts 5. jūnijā pēc Krimināllikuma 19. nodaļas, tika veikta sankcionēta kratīšana.

Tās laikā 70 gadus veca vīrieša dzīves vietā Ventspils novada Vārves pagastā atrastas un izņemtas 14 060 cigaretes - 703 paciņas ar Baltkrievijas akcīzes markām, 980 cigaretes (49 paciņas) ar Krievijas Federācijas akcīzes markām, kā arī aptuveni 18 litri nelegālā alkohola (šķaidīts spirts un degvīns).

16. jūnijā informācijas pārbaudes laikā iepretim mājām Ventspils novada Ugāles pagastā kāda 49 gadus veca vīrieša automašīnā VW Passat Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes un Ventspils iecirkņa darbinieki atrada un izņēma 35 viena litra tilpuma plastmasas pudeles, pildītas ar šķidrumu, kuram ir izteikta alkohola smaka, kā arī 17 pusotra litra tilpuma plastmasas pudeles, kuras arī pildītas ar līdzīgu šķidrumu. Kopā konfiscēti 60 litri šāda šķidruma.

Uzsākta administratīvā lietvedība ,,Par nelikumīgu alkoholisko dzērienu izgatavošanu (ražošanu), glabāšanu un pārvietošanu.’’

Jāatgādina, ka Ventspils ostā muitnieki aizturēja kādu Latvijas pilsoni, kura vadītajā automašīnā bija 203 nelegāla degvīna pudeles. Vīrietis ar automašīnu mēģināja uzbraukt uz prāmja "Scottish Viking".

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: