Šobrīd Artūram saziedoti 6 000 eiro, kas ir tikai viena piektā daļa no vajadzīgās naudas summas operācijai. Līdz ar to operācija, kura tika nozīmēta Turcijā 4. jūnijā, pārcelta uz nenoteiktu laiku.

 

Lūgums veikt augsta riska operāciju tika uzsūtīts vairākiem valstu speciālistiem. Šobrīd piekrituši veikt šāda veida operāciju ir speciālisti gan no Vācijas, gan no Turcijas. Artūram operācija Turcijā tika nozīmēta uz 4. jūniju, tomēr nepietiekamā finansējuma dēļ to nācās atlikt uz nenoteiktu laiku, jo līdz šīm Artūram ir saziedota piektā daļa no visas nepieciešamās naudas summas.

 

Ziedojumus iespējams veikt uz Artūra draudzenes Montas Celmas, personas kods 150891-11630, Swedbank kontu LV64HABA0551031917200. Norādot mērķi: Artūra Spulles operācijai.

 

Ņemot vērā lielo atsaucību no ārzemēs dzīvojošiem cilvēkiem, tuvāko dienu laikā tiks atvērts vēl viens konts, kā arī ziedojuma tālrunis.

 

Ventspils Augstskola Artūra atbalstam rīkos akciju, piedaloties Ventspils pasākumos, kuros arī būs iespēja ziedot naudu. Viens no šiem pasākumiem ir Bērnu svētki, kas notiks jau šo svētdien, 27. maijā no 12 līdz 15 Ventspils Bērnu pilsētiņā. Visa svētdienā saziedotā nauda tiks pārskaitīta Artūra ārstēšanai.

 

Kā jau iepriekš tika informēts Ventspils Augstskolas studenti, Artūra tuvinieki un draugi aicināja ziedot naudu Artūram, kam nesen tika atklāts ļaundabīgs audzējs 4x4x4 cm lielumā smadzeņu stumbrā, lai varētu veikt augsta riska operāciju.

 

Pēc ārsta vārdiem, Artūram ļaundabīgais audzējs atrodas visnevēlamākā vieta, jo tā atbild par visām cilvēkam svarīgām funkcijām - redzi, dzirdi, domāšanu, runāšanu, kustībām u.c. Tā kā Latvijā nav iespējams veikt šāda veida operāciju augstā riska dēļ, ar varbūtību, ka Artūrs uz mūžu paliek paralizēts vai nepārcieš šo operāciju, Artūra tuviniekiem tiek piedāvāts veikt nedrošu apstarošanu, kuras rezultātā audzēja augšanas ātrums nedaudz tiktu samazināts, kas uz nezināmu laiku, varētu paildzināt Artūra dzīvi, vai arī audzējs turpinās attīstīties vēl ātrāk. Bez šīs operācijas Artūram nav atlicis ilgi dzīvot.

 

Artūrs, Monta, tuvinieki, studiju biedri un draugi jau tagad saka paldies visiem, kuri viņus neatstāj vienus šajā nelaimē.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: