Piektdien plkst. 20:30 ledus hallē ar spēli starp Liepāja/Pit Stop un Olimpiskā centra „Ventspils” komandām noslēgsies pilsētas čempionāts hokejā.

Vakara šovs sāksies jau no plkst. 19, kad plānoti konkursi, kā arī meistarības un veiklības pārbaudījumi spēlētājiem. Dažādas kategorijās plānots noskaidrot labākos, ātrākos, stiprākos.

 

Notiks konkursi „Tālākais metiens” (metiens no sarkanās līnijas pa bortu, pa apli), „Stiprākais metiens” (spēcīgākais metiens pa vārtiem), „Tehniskākais spēlētājs”(Ripas vadīšana starp klucīšiem), „Precīzākais metiens” (metieni vārtos uz precizitāti), „Stafete ar šķēršļiem” un ātruma stafete.

 

Pēc konkursu noslēguma ap plkst. 20 plānota 2. līgas apbalvošana un konkursa uzvarētāju apbalvošana, bet plkst. 20.30 sāksies finālspēle starp Liepāja/Pit Stop un OC Ventspils, pēc kuras notiks 1.līgas uzvarētāju un dalībkomandu apbalvošana.

 

Šogad čempionātā piedalījās 10 komandas, kuras tika sadalītas 2 līgās. Pirmajā līgā startēja spēcīgākās komandas Liepāja/Pit StopDundaga 1Tornado 1 un OC Ventspils, bet otrajā līgā Rodeo, Pašvaldības policija, Kurekss, Kuldīga, Dundaga 2 un Tornado 2.

 

Par otrās līgas čempioniem kļuva Dundaga 2, otrajā vietā ierindojās Tornado 2, bet trešie palika Rodeo. Par labāko snaiperi 2. līgā kļuva Renārs Vaiktuss (Rodeo), bet par labāko vārtsargu tika atzīts Raimonds Meiers (Rodeo).

 

Pirmajā līgā jau noskaidrota trešās vietas ieguvēja, par kuru kļuvusi Dundaga 1, bet ceturtie palika Tornado 1. Finālspēlē starp Liepāja/Pit Stop un OC Ventspils tiks noskaidroti 2012. gada čempioni. Par sezonas labāko vārtsargu 1.līgā atzīts Kristaps Nazarovs (OC Ventspils), bet labākā snaipera vārds tiks noskaidrots pēc finālcīņas. 

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: