Ventspils Digitālais centrs aicina jaunāko klašu skolēnus uz vasaras digitālajām apmācībām.

Kad mācību gads strauji tuvojas noslēgumam, pienācis īstais brīdis padomāt, kā pavadīt vasaras brīvdienas. Digitālais centrs jaunāko klašu skolēniem vecumā no 7 līdz 12 gadiem piedāvā piedalīties Digitālajā skoliņā, kas sāks darboties jau jūnijā.

Nodarbību laikā bērniem būs iespēja uzzināt un tuvāk iepazīties ar datoriem - no kā tie veidoti un kā darbojas. Lai sagatavotu interesantu stāstījumu par izvēlēto tēmu, būs jāpatrenējas prezentāciju veidošanā un jāapgūst prezentēšanas māka. Iepriekšējo gadu pieredze liecina, ka skolēniem interesē darbošanās ar robotiņiem, ar digitālajiem attēliem un videoklipiem, tas tiks darīt arī šoreiz.

Digitālā centra pasniedzēju vadībā skolēniem būs iespēja strādāt ar modernajām tehnoloģijām, uzzināt kādi noteikumi jāievēro strādājot ar tām, lai nenodarītu ļaunumu ne sev, ne citiem, kā arī iegūt atbildes uz neskaidriem jautājumiem.

Vasaras Digitālā skoliņa pulcēs interesentus jau trešo gadu, rosinot skolēnu interesi par jaunākajām tehnoloģijām un pilnveidojot zināšanas to pielietojumā. Mācību noslēgumā katram tiks izsniegta apliecība par dalību digitālajās apmācībās.

Katrai grupai būs četras nodarbības.

Pirmā tikšanās notiks otrdien, 5. jūnijā, Ventspils Digitālajā centrā no plkst. 11.00 līdz 13.00.

Vecāki aicināti līdz piektdienai, 1. jūnijam, pieteikt savus bērnus apmācībām, piezvanot pa tālruni 63607607 vai atnākot uz Ventspils Digitālo centru, Akmeņu ielā 3.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: