Ventspils pilsētas un novada pašvaldību darbinieki apguvuši zināšanas par efektīvu un mūsdienīgu prezentāciju veidošanu.

 

45 Ventspils pilsētas un novada pašvaldību darbinieki piedalījās apmācībās, kurās trīs lekciju kursā ieguva zināšanās, kā izmantot efektīvus un mūsdienīgus prezentāciju veidošanas rīkus. Pašvaldību darbinieki apmācībās ieguva kā teorētiskas, tā arī praktiskas zināšanas par prezentāciju veidošanu bezmaksas tiešsaistes rīkos Prezi.com un Google Presentations.

 

Maija vidū risinājās apmācības „Foto un video materiāla pielietošana prezentāciju noformējumā, prezentāciju dizaina un krāsu izvēle”, kur divu lekciju ciklā piedalījās 15 Ventspils pilsētas un novada pašvaldību darbinieki. Teorētiskās un praktiskās apmācībās pašvaldību darbinieki ieguva zināšanas par fotoattēlu un video materiālu veidošanu, foto, video un audio materiālu integrēšanu prezentācijās, krāsu nozīmi un izvēli prezentācijas noformējumā, pievilcīgas un vizuāli pārskatāmas prezentācijas dizaina izveidi, par pamatu ņemot programmu Microsoft Office PowerPoint 2010.

 

Dalībnieki apmācības, ko konkursa kārtībā nodrošināja Ventspils Augstskolas Mūžizglītības centrs, vērtēja kā izsmeļošas un noderīgas gan cilvēkiem ar priekšzināšanām, gan bez tām. Iegūtās zināšanas lieti noderēs turpmākajā darbā, veidojot prezentācijas demonstrēšanai citu pašvaldību kolēģiem, valsts institūciju pārstāvjiem, ārvalstu sadarbības partneriem un viesiem.

 

Tāpat projektāparedzēts izveidot informatīvu materiālu video formātā par Ventspils pilsētas un Ventspils novada labās prakses piemēriem Eiropas Savienības fondu projektu plānošanā un īstenošanā. Šo materiālu paredzēts izmantot Ventspils pilsētas un novada prezentēšanai dažādos pieredzes apmaiņas braucienos gan Latvijā, gan ārpus tās, vienlaikus veicinot pašvaldību darbinieku izpratni par Eiropas Savienības fondu un pārējās finanšu palīdzības apguvi.

 

Projektu īsteno Ventspils pilsētas dome sadarbībā ar Ventspils novada domi. Projekta plānotās kopējās izmaksas ir 19823 lati un to finansē Eiropas Savienība ar Eiropas Sociālā fonda starpniecību. Apakšaktivitāti administrē Valsts kanceleja sadarbībā ar Sabiedrības integrācijas fondu.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: