Gaidot pasaulē populārāko mākslas un mecenātisma projektu "Govju parāde Ventspils 2012", Starptautiskajā muzeju dienā, 18. maijā, Amatu mājā Ventspilī tika atklāta govju portretu izstāde, kas tapusi Ventspils fotogrāfu plenēra laikā.

Par sev tīkamāko fotogrāfiju var balsot ikviens interesents gan klātienē, gan sociālajā vietnē www.facebook.com/CowParade2012InVentspils. Lai nobalsotu par fotogrāfiju, jāspiež "Man patīk" jeb "Like". No balsotāju vidus tiks izlozēts viens, kurš saņems veicināšanas balvu - starptautiskā mākslas un mecenātisma projekta „CowParade” oficiālo suvenīra gotiņu.

Izstādē ir apskatāmas 37 radošas gotiņu fotogrāfijas, kurās iemūžinātas unikālās Ventspils novada Jūrkalnes pagasta zilās govis, Latvijas brūnās un citas. Gotiņu portreti tapuši fotoplenēra ietvaros un to autori ir fotogrāfi ventspilnieki Juris Presņikovs, Sandijs Liepājnieks, Ance Ziobrovska, Aleksandra Sokure, Sandra Feldmane un Aivars Ķesteris.

Līdz š.g. 29. jūnijam izstādes apmeklētāji var ne vien aplūkot gotiņu portretus, bet arī balsot par fotogrāfijām.

Visvairāk balsu saņēmušās fotogrāfijas autoru apbalvos "Govju parāde Ventspils 2012" atklāšanā, kas notiks š.g. 30. jūnijā plkst. 12.00 Ventspils Ostas ielas promenādē.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: