Laikraksta «Ventas Balss» trešdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Studenti aktīvi ziedo asinis

Vakar Ventspils augstskolas rīkotajā donoru dienā asinis ziedoja gan tagadējie studenti, gan arī augstskolas absolventi. Akcijā piedalījās neierasti daudz cilvēku. Daži pat nespēja izstāvēt garo rindu.

Popiņus satrauc zaglīgie sirotāji

Popes pagastā vienā naktī apzagtas vairākas mājas. Acīmredzot garnadži bijuši ļoti izsalkuši, jo nozagts arī daudz ēdamā.

2.lpp. Viedoklis “Negodīgi un bezkaunīgi”, laikraksta “Ventas Balss” galvenā redaktore Gundega Mertena.

«Finanšu ministrija rīkojusies negodīgi, sev ieplānojot algu palielinājumu 2011. gada budžetā, šādu viedokli paudusi valsts kontroliere Inguna Sudraba.»

3.lpp.

Pastnieci Diānu mīl un gaida

Diāna Leidere-Reine ir sirdscilvēks, kas savu darbu dara ar lielu atbildību un mīlestību pret cilvēkiem. Viņas labestību un izpalīdzību novērtē arī pastnieces klienti.

Iecērt galvā ar cirvi

Konflikts starp kaimiņiem beidzies ar cirvja vicināšanu. Viens no ķīviņa dalībniekiem smagā stāvoklī guļ slimnīcā. 

4.lpp. Novada domnieku 2011. gada bilance

Kā liecina Valsts ieņēmumu dienestā pieejamā informācija, visdāsnāk atalgotais novada domē ir tās priekšsēdētājs Aivars Mucenieks. Viņam seko vietnieki, kā arī deputāte un Attīstības nodaļas vecākā speciāliste Ginta Roderte un sabiedrisko attiecību speciālists Dainis Veidemanis. Savukārt pie turīgākajiem deputātiem kopumā Ventspils novada domē pērn var pieskaitīt Gaidi Boži un Andri Jaunsleini.

5.lpp. Darbs un nauda. Ventspils izkonkurē Palangu

Viesu namos, kempingos, brīvdienu mājās un citās Ventspils un novada naktsmītnēs norit pēdējie sagatavošanās darbi pirms jaunās vasara sezonas. Šogad gultasvietu skaits naktsmītnēs pilsētā būtiski nemainīsies.

Šūšanas cehā gaida šuvējus

Lielas šūšanas ražotnes Latvijā jau kļūst par vēsturi. Pašreizējos ekonomiskajos apstākļos izdzīvot var tikai nelieli, elastīgi šūšanas cehi. To pierāda arī Ventspils uzņēmuma Textile 4U pieredze.

6.lpp. Sports. Viens metiens līdz pirmajai uzvarai 

«Bijām tik tuvu pirmajai uzvarai. Spēles beigās iniciatīva bija mūsu rokās, un mums vajadzēja uzvarēt. Mača likteni izšķīra viena neizskaidrojama epizode pagarinājuma sākumā,» uz Latvijas Basketbola līgas (LBL) finālsērijas trešo spēli atskatās BK Ventspils galvenais treneris Gundars Vētra.

Velkonis iegūst godalgas SEB MTB velobraucienā

Virves vilkšanas kluba Velkonis sportisti veiksmīgi turpina startēt kalnu riteņbraukšanas seriāla SEB MTB posmu sacensībās. Arī otrā posma sacīkstēs Siguldā ventspilnieki finišēja vadošajās pozīcijās savās vecuma un meistarības grupās.

7.lpp. Brīvbrīdim. Pašiem sava olimpiāde (FOTO ŠEIT!)

Bērnudārza Rūķītis audzēkņi vakar kārtīgi izkustējušies un izvingrojušies dārziņa mazajā olimpiādē Rūķītis sporto. Sacensību gars, azarts, līdzi jušana, prieks – emocijas virmoja tāpat kā īstā olimpiādē.

Šajā laikā pirms...

...2002. gads. Apšaude pilsētas centrā. Kā liecina neoficiāla informācija, vakar ap plkst. 9.30 Kuldīgas ielā 27 notikusi apšaude. Tā sākusies advokāta biroja kāpņu telpā. Kāds vīrietis šāvis uz vīrieti un sievieti, vīrietis notikumu vietā miris. Šāvējs smagā stāvoklī nogādāts slimnīcā, kur arī miris.

Ventspilnieku receptes

Lielo gaļas sautējumu piedāvā Ventspils domes priekšsēdētāja vietnieks DIDZIS OŠENIEKS

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: