Laikraksta «Ventas Balss» ceturtdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Jāsargā mazuļi no melnā cauruma

Ventspils pludmalē pie sērfotāju zonas no cauruma zemē iztek strautiņš. Pa to bradājot, kājas tik strauji grimst smiltīs, ka ne izbrist. Par to pārliecinājās arī Ventas Balss. Māmiņas ir satraukušās par savu mazuļu drošību.

Remontējot atrod veclaicīgu pistoli

Ventspilī, veicot rekonstrukcijas darbus vairāk nekā 100 gadu vecā mājā, zem grīdas dēļiem atrasts veclaicīgs mauzers. Tas rosinājis pistoles atradēju papētīt dzimtas pagātni.

2.lpp. Viedoklis “Varas vara”, laikraksta “Ventas Balss” galvenā redaktore Gundega Mertena.

«Ministrs Sprūdžs uzdevis apspriest likuma par pašvaldībām grozījumu variantus, kas ļoti konkrēti noteiktu, ka apsūdzētas personas nevar ieņemt pašvaldības vadītāja (mēra) amatu un nevar arī kandidēt vēlēšanās. Citiem vārdiem sakot, ja nevar kauju pret oligarhiem un Lembergu uzvarēt politiskā cīņa, jāmēģina varu paņemt ar varu, kuru šobrīd bauda Sprūdža kolēģi un Vienotība. »

3.lpp.

Gatavojas regulārai gaisa satiksmei

Sperts vēl viens solis ceļā uz Ventspils lidostas regulāro reģionālo lidojumu apkalpošanu. Satiksmes ministrija un Ventspils lidosta parakstījuši līgumu par lidostas attīstības projekta īstenošanu.

Sprūdžs atkal sapinas nezināšanā

Par pašvaldībām atbildīgais ministrs Edmunds Sprūdžs meklē vienu veidu pēc otra, lai no Ventspils pašvaldības izliktu Aivaru Lembergu. Ministrijas aizkulisēs top grozījumi likumā Par pašvaldībām, kas liegtu apsūdzētām personām kandidēt vēlēšanās un ieņemt amatu.

4.lpp.

Artūrs jau tagad saka paldies

Daudz lasītāji interesējas, cik daudz līdzekļu saziedots Artūra Spulles ārstēšanai. 

5.lpp. Izglītība. Sumina gudrākos un veiksmīgākos

Novada pašvaldība arī šā mācību gada noslēgumā kopā pulcināja savu skolu zinošākos un spējīgākos skolēnus, kuri ieguvuši godalgotas vietas mācību priekšmetu olimpiādēs un sasnieguši teicamus rezultātus sportā un mākslā. Paldies par viņu sasniegumiem pašvaldība teica arī skolotājiem un vecākiem.

6.lpp.Sports. U17 basketbolistiem Latvijas sudrabs

Sporta skolas Spars U17 vecuma basketbolisti ar izcīnītajām sudraba godalgām pielikuši kārtīgu punktu sekmīgajai ventspilnieku sezonai Latvijas Jaunatnes basketbola līgā.

Leitis otrais pirmajā posmā

Startējusi jaunā Latvijas spēkavīru sezona, un tās pirmā posma sacensības pirmo reizi risinājās Pāvilostā. Labākais atklāšanas posmā bija talsenieks Dainis Zāģeris, bet uzreiz aiz viņa palika mūsu Mareks Leitis.

Skries apkārt Būšnieku ezeram

Arī šogad tautas sporta programmas Nāc un sporto! ietvaros 26. maijā plkst. 12 Staldzenē tiks dots starts tradicionālajam skrējienam apkārt Būšnieku ezeram.

7.lpp. Dzīvesziņa. Sievietes psihiskā enerģija sešreiz stiprāka

Dziedniece Dace Laksberga Pārventas bibliotēkā sākusi organizēt nodarbības sievietēm, aicinot izzināt vēdisko un ezoterisko pasaulskatu un iedziļināties kosmisko likumu būtībā.

Veco mēteli novelk pie jūras

Parasti runājam par cilvēka dvēseli, bet Ivars atradis pilsētas dvēseli. Iebraucis Ventspilī, viņš tūdaļ iemīlēja jūru. 

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: