Svētdien plkst. 12.00 Bērnu pilsētiņā Ventspils Jaunrades nama audzēkņi un pedagogi maziem un lieliem ventspilniekiem rādīs mācību gadā paveikto.

Mācību gadā paveikto audzēkņi rādīs dejojot, dziedot, muzicējot, ejot rotaļās, kā arī piedāvājot iespēju piedalīties radošajās darbnīcās: „Brīnumrociņas”, „Jautrās puķes”, „Krāsainās sejiņas”, „Kukainīšu pasaule”, „Pavasara ziedi”, „Ābolītis”, „Atjautīgie riņķi”, „Koka rotaļlieta” un  „Zvaigznāji”.

Bērni savas riteņbraukšanas prasmes varēs pārbaudīt trasē „Līkloči un zobrati”, varēs iepazīties ar robotiem un audzēkņu veidotajiem darbiem no elektronikas pasaules. Jebkuram pasākuma apmeklētājam būs iespēja pierādīt savu veiklību un uzmanību galda hokeja spēlē „Sarauj, sarauj!!!”.

Savukārt plkst. 15.00 Pārventas bērnu parkā „Fantāzija” mākslinieciskās pašdarbības kolektīvu koncerta laikā bērniem tiks piedāvātas radošās aktivitātes darbnīcās:  „Krāsainās rotas”, „Brīnumainās pārvērtības”, „Garāža”, „Pavasara ziedi”, „Brīnumrociņas”, kā arī būs iespēja vērot robotus un piedalīties galda hokeja spēlē „Sarauj, sarauj!!!”.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: