Ekonomikas ministrija aicina valsts, reģionālā vai vietējā līmeņa iestādes, kā arī publiskā un privātā sektora partnerības organizācijas, kuru īstenotie projekti guvuši panākumus reģiona ekonomikas uzlabošanā, piedalīties Eiropas Komisijas izsludinātajā konkursā Eiropas Uzņēmējdarbības Veicināšanas balvas 2012.

Konkursa mērķis ir apzināt un novērtēt veiksmīgākos uzņēmējdarbības veicinātājus visā Eiropā, īpaši izcelt uzņēmējdarbības paraugpolitiku un labo praksi, vairot zināšanas par uzņēmējdarbības pievienoto vērtību un iedvesmot potenciālos uzņēmējus uzsākt biznesu.

Konkursam ir divas atlases kārtas — vispirms nacionāla līmenī, pēc tam - Eiropas mēroga atlase, kurā augsta līmeņa žūrija izvēlēsies piecus uzvarētājus. Nacionālā līmeņa 2 uzvarētāji tiks paziņoti š.g. 9. jūlijā un tiks nominēti Eiropas līmeņa konkursam. Eiropas līmeņa atlase notiks līdz š.g. 13. septembrim. Visi dalībnieki, ko attiecīgā valsts izvirzījusi konkursam, tiks aicināti piedalīties apbalvošanas ceremonijā 2012. gada 14. novembrī Kiprā.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: