Laikraksta «Ventas Balss» ceturtdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Pa logu izkrīt bērns

50 latu naudas sods draud vecmāmiņai, kuras uzraudzībā atstātā meitenīte izkrita pa otrā stāva logu. Par laimi, bērns ticis cauri tikai ar pāris zilumiem.

Šmuci izgāž pie upītes

Aizvadītajās brīvdienās kāda aculieciniece fiksējusi, kā divi vīri ar automašīnu Vokswagen Trasporter pie Rindas upes Popes pagastā izgāž atkritumus.

2.lpp. Viedoklis: „Tuvu brīnumam”, laikraksta «Ventas Balss» galvenā redaktores vietniece Līga Gabrāne.

«Sajust augstās modes pieskārienu Ventspilī... Kaut kas tāds Ventspilī notiek reti. Modele Māra Kampernova, kas piedalījusies prestižās modes skatēs, pēkšņi stāv mūsu priekšā melnās zeķēs, zeķturos, tepat, pavisam tuvu, dažu centimetru attālumā.»

3.lpp. 

Rosina attīstīt sporta tūrismu

Olimpiskā centra viesnīcas konferenču telpā notika Latvijas Viesnīcu un restorānu asociācijas izbraukuma sēde, kurā tika runāts par viesnīcu un ēdināšanas biznesu Latvijā.

Kuplām ģimenēm atvieglos tēriņu slogu

Ventspils dome nolēmusi nekustamā īpašuma nodokļa atvieglojumus piešķirt pilnīgi visām daudzbērnu ģimenēm.

4.lpp. Novadā. Atdzimst Landzes luterāņu draudze

Kādu brīdi, kad no Landzes uz jaunajām mājām pārcēlās pansionāts,  vietējās draudzes darbība pieklusa. Nu ticīgie atkal ir sarosījušies, turklāt uzrunāti arī bijušā Zūru pagasta iedzīvotāji.

Labdarības pasākums vecīšu atbalstam

Sestdien Ugālē notiks labdarības koncerts un balle. Iegūtos līdzekļus ziedos elektriskās plīts iegādei sociālo pakalpojumu centram Usmā.

5.lpp. Stils un mode. Stils un mode ienāk Ventspilī

Ventspilnieces Zane Boitmane-Priedēna un Antra Lācberga bija sarūpējušas sievišķīgu garās darba nedēļas noslēgumu. Klubā Atslēga parastajā vietā varēja gūt baudījumu ausīm, garšas kārpiņām un acīm – malkojot atspirdzinošu baltvīnu, klausoties džeza mūzikas ritmos un iedvesmojoties no Latvijas populāro zīmolu SockBox un Zofa radītājām dizainerēm Inesi Krūmiņu un Elīnu Dobeli.

6.lpp. Sports. Airētājiem pirmās sacensības un panākumi

Neskatoties uz to, ka airēšanas bāzē Dampeļi notiek remontdarbi, tur notika tradicionālās airēšanas sezonas atklāšanas sacensības. Savukārt jau pēc trim dienām Ventspils sportisti cīnījās Jelgavā, kur norisinājās Latvijas un Baltijas čempionāts garajās distancēs.

BMX braucējiem Latvijas godalgas

Jaunajā Rīgas Mežaparka BMX trasē risinājās Latvijas čempionāts BMX, kurā ar ļoti labiem panākumiem startēja arī mūsu pilsētas sportisti, kas komandu kopvērtējumā izcīnīja augsto otro vietu, piekāpdamies tikai galvaspilsētas sportistiem.

7.lpp. Izglītība. 13. klasē mācījās vecāki

Meklējot netradicionālas darba formas, Piltenes vidusskolā organizēta neparasta vecāku dienu. Īpaši viņiem rīkotas četras mācību stundas.

Kross vēl dzīvs, bet ne obligāts

Pavasara krosi no laika gala skolās bijusi kopta tradīcija, taču šodien tos daudzviet vairs neorganizē. Bērniem garie izturības skrējieni nepatīk, bet skolotājiem grūti panākt, ka tie ir obligāti. Šodien četru skolu komandas skrien krosu Rīgā, pierādot savu varēšanu un sacenšoties ar skolēniem no visas Latvijas. 

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: