Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvalde izveidojusi e- pasta adresi anonimi@kurzeme.vp.gov.lv, kas sāks darboties no 1. maija. Tās galvenais nolūks ir aktualizēt sabiedrības līdzdalību likumpārkāpumu atklāšanā.

Ikvienam iedzīvotājam turpmāk būs iespēja paziņot par iespējamām pretlikumīgām darbībām (nelegālā alkohola glabāšanas, tirdzniecības un izgatavošanas vietas, kontrabandas cigarešu tirdzniecība un citu neatļautu priekšmetu glabāšana un tml.), paliekot anonīmam.

Uz e-pastu anonimi@kurzeme.vp.gov.lv var sūtīt informāciju arī gadījumos, kad policija ir lūgusi iedzīvotāju palīdzību, bet informācijas sniedzējs vēlas saglabāt anonimitāti (noziedzīga nodarījuma vai ceļu satiksmes negadījuma liecinieks; personu meklēšanas/atpazīšanas gadījumos un tml.)

Saprotami, skaidri pausta informācija, kā arī notikumi, kuros minēts precīzs laiks un apstākļi, tiks rūpīgi analizēta, pārbaudīta un pētīta. Lai izmeklēšanas darbs būtu sekmīgs un vainagotos panākumiem, ziņojumos vēlams iekļaut iespējami detalizētu un plašu informāciju. Izveidojot e-pastu anonimi@kurzeme.vp.gov.lv, mēs ceram uz atsaucību, atbalstu un uzticēšanos.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: