Ventspils Augstskolā turpinās 15. jubilejas gads. Augstskolas jubilejas pasākumu ietvaros tiek organizēta 5. starptautiskā zinātniskā konference „Information Society and Modern Business” („Informācijas sabiedrība un mūsdienu uzņēmējdarbība”).

Pirmā konference ar šādu nosaukumu norisinājās Ventspils Augstskolā 2003. gadā.

Kopš 2008. gada starptautiskā zinātniskā konference tiek organizēta kopā ar partneraugstskolām, kas piedalās doktora studiju programmas „Biznesa vadība” realizēšanā - Rīgas Starptautisko Ekonomikas un biznesa administrācijas augstskolu un Banku Augstskolu. Šogad konference veltīta tēmai „Knowledge Creation and Transfer into New Competences” (Zināšanas un to pārnese uz jaunām kompetencēm”).

Konferencei iesniegti 76 referāti, tās dalībnieki pārstāv Latviju, Krieviju, Somiju, Poliju, Lielbritāniju un Ukrainu. Lielākā daļa referātu veltīti uzņēmējdarbības, ekonomikas izaugsmes un attīstības, finanšu un biznesa vadības problēmsituāciju risināšanai, kā arī tiks apskatītas tēmas, kas saistītas ar inovācijām, tehnoloģiju attīstību, un starpkultūru komunikāciju. 

Konference norisināsies Ventspils Augstskolā 26.-27. aprīlī, tās sākums 26. aprīlī plkst. 14.00.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: