Laikraksta «Ventas Balss» trešdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Runā par drošu velobraukšanu

Kad atnācis pavasaris, ielās, pagalmos un arī uz jaunizveidotajiem veloceliņiem parādās arvien vairāk bērnu. Tāpēc skolas aicina ciemos Valsts policijas pārstāvjus, lai runātu ar skolēniem par satiksmes drošību kopumā, it īpaši izceļot drošu velobraukšanu.

Zāra – Ventspils zelta ķepa

Šosvētdien LNT kanālā jau otro reizi notiks talantīgo dzīvnieku šovs Zelta ķepa. Tajā piedalīsies arī dalībniece no Ventspils – papilonu šķirnes suņu jaunkundze Zāra kopā ar savu saimnieci Ramintu Žilinskaiti-Lukšēvicu.

2.lpp. Viedoklis: „Ir vērts! ”, laikraksta “Ventas Balss” žurnāliste Dace Vašuka.

«Novada vadības ideja beidzot sniegt atbalstu kultūras pasākumiem ir apsveicama, īpaši laikā, kad pagastam kultūras pasākumiem tiek atvēlēti vien nieka 600 latu gadā.»

3.lpp.

Izcirtīs vairāk koku pie elektrolīnijām

Valdība vēlas paplašināt aizsargjoslas pie elektrolīnijām. Taču AS Latvenergo uzskata, ka tas neatrisinās problēmu ar vēja gāztajiem kokiem un aizsargjoslai jābūt vēl lielākai. Savukārt meža īpašnieki norāda, ka, nevēloties sakārtot savu infrastruktūru, Latvenergo iedzīvojas uz mežsaimnieku rēķina.

Zēnu koris un solists – vēstnieki

Centra sākumskolas zēnu koris un solists Miks Laksbergs sākuši labās gribas vēstnieku misiju, veltītu Eiropas gadam aktīvai novecošanai un paaudžu solidaritātei.

Atbalstīs kultūras projektus

Novada dome apņēmusies organizēt projektu konkursu, kurā ar sava budžeta finansējumu atbalstīs kultūras pasākumus.

4.lpp. Veselības aprūpe. Izveido Bronhiālās astmas kabinetu

Ventspils slimnīcā izveidots Bronhiālās astmas kabinets, kurā pacienti tiks pieņemti uz valsts apmaksātām konsultācijām.

5.lpp. Intervija. Ja nav atdeves, strādāt nav interesanti

SERGEJA BIKOVA pamatdarbs ir uzņēmumā «Ventspils nafta» termināls. Pirms desmit gadiem, kad māja, kurā viņš dzīvo, tika privatizēta, Sergejs piekrita būt par tās apsaimniekotāju, jo tas bija kaut kas jauns. Tagad Bikovs ir apsaimniekotājs ar pieredzi, un ar šo pieredzi viņš ir gatavs dalīties arī ar citiem.

6.lpp. Sports. Jaunieši paliek uzreiz aiz goda pjedestāla

Ļoti spraigas un aizraujošas izvērtās FK Ventspils rīkotās starptautiskās sacensības U17 vecuma futbolistiem, kurās ventspilnieki, neskatoties uz to, ka pirmajā spēlē pārspēja turnīra uzvarētājus liepājniekus, noslēgumā palika uzreiz aiz labāko trijnieka.

Volejbolistiem jāatgriežas uz uzvaras takas

Četras spēles – trīs zaudējumi un tikai viena uzvara. Tāds ir VK Ventspils pēdējo nedēļu sniegums Talsu volejbola čempionātā. Jāatzīmē, ka tik daudz zaudējumu mūsējie nav piedzīvojuši visās iepriekšējās šīs sezonas spēlēs.

7.lpp. Darbs un nauda. Uz konferenci – neizejot no biroja

Latvijā notiekošās E-prasmju nedēļas 2012 ietvaros Ventspils uzņēmēji varēja uzzināt, kā vēl pilnvērtīgāk izmantot interneta iespējas un e-pakalpojumus sava biznesa interesēs.

Studenti izmēģina sevi biznesā

Konkursa Draugos ar biznesu pirmie rezultāti noteikuši potenciālos uzņēmējus, kas reiz varēs pretendēt uz Ventspils Augsto tehnoloģiju parka Biznesa inkubatora atbalstu. Tikmēr topošie uzņēmēji apgūst uzņēmējdarbības teoriju Ventspils Augstskolā.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: