Ventspils pilsētas dome parakstījusi līgumu ar Sabiedrības integrācijas fondu par Eiropas Sociālā fonda finansējuma piešķiršanu projekta „Kapacitātes paaugstināšana fondu apguvei, III kārta” īstenošanai.

Projektā sadarbībā ar Ventspils novada pašvaldību paredzēts izveidot informatīvu materiālu video formātā par Ventspils pilsētas un Ventspils novada labās prakses piemēriem ES fondu projektu plānošanā un īstenošanā. Tāpat tajos par mūspusi tiks stāstīts kā par vietu, kur dzīvot, ko apmeklēt un kur investēt. Informatīvais materiāls, nodrošinot pieeju ikvienam interesentam, būs brīvi pieejams Ventspils pilsētas un Ventspils novada mājas lapās.

Tāpat notiks Ventspils pilsētas un novada pašvaldību apmācības, kas nodrošinās iespēju pašvaldību darbiniekiem veikt regulāru informatīvā materiāla aktualizēšanu.

„Ventspils pilsētas pašvaldībā bieži uzņemam viesus no citām pašvaldībām un ārvalstu vēstniecībām. Projekta gaitā izstrādātais video materiāls noderēs, prezentējot pilsētu un pašvaldības darbu viesiem. Turklāt projekta ietvaros veiktās darbinieku apmācības palīdzēs celt darbinieku kvalifikāciju un uzlabot prezentāciju veidošanas prasmes,” norāda Pilsētas mārketinga nodaļas vadītāja v.i. Kristīne Duļbinska.

Projekta aktivitāšu īstenošanai paredzēts 100% Eiropas Sociālā fonda finansējums 19`823 LVL apmērā.

Projektu plānots īstenot no 2012.gada 1.aprīļa līdz 2013.gada 31.janvārim.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: