Ventspils brīvostas pārvaldes valdes priekšsēdētāja vietnieks, Ventspils domes deputāts Ģirts Valdis Kristovskis (JV) ir gatavs pieņemt viņam potenciāli pienākošos Saeimas deputāta "mīksto" mandātu. Kā pastāstīja Kristovskis, piedāvājumu ieņemt Saeimas deputāta amatu viņam izteikts šorīt. Lai arī neesot domājis par šādu iespēju, taču nolēmis to pieņemt.

Kristovskis atzina, ka pašlaik viņš vēl nevar nosaukt komisijas, kurās vēlētos strādāt, jo pēc jaunās valdības apstiprināšanas mainīsies Saeimas deputātu sastāvs, tad arī redzēs, kurās jomās būs iespējas strādāt.

Kristovskim potenciālais Saeimas deputāta mandāts pienākas, jo viņš ir nākamais visvairāk balsu saņēmušais kandidāts JV sarakstā Kurzemes apgabalā aiz Kleinbergas, kura atteicās no darba Saeimā.

Kā liecina arhīvs, Kristovskis bijis Ventspils pašvaldības deputāts, Augstākās padomes deputāts, 5., 6., 7., 8. un 10.Saeimas deputāts, Eiropas Parlamenta deputāts, Rīgas domes deputāts. Bijis iekšlietu ministrs Valda Birkava un Māra Gaiļa valdībā, aizsardzības ministrs Viļa Krištopāna, Andra Šķēles, Andra Bērziņa, Einara Repšes valdībā, kā arī ārlietu ministrs Valda Dombrovska valdībā.

Līdz ar valdības un valdošās koalīcijas maiņu plašas pārmaiņas gaidāmas arī Saeimā, kur darbu sāks vairāki jauni deputāti, kuri mandātus iegūs uz laiku, kamēr kolēģi pilda ministru amata pienākumus, kā arī mainīsies vadība lielākajā daļā komisiju.

Lasi vēl

Komentāri (5)

  • -5
    Cibiņš 14.09.2023, 15:06:50

    Labvakar, manu mazo draudziņ. Pastāstīšu tev vakara pasaciņu. Reiz Ērglis, cīnoties ar vētru un negaisu, sasprindzinājis visus spēkus, uzlaidās apkārtnē visaugstākās un nepieejamākās klints pašā virsotnē. Sēd Ērglis lepns un apmierināsts par paveikto. Pēkšņi viņš redz, ka, kur gadījies, kur ne, pa to pašu virsotni lodā Tārps. Tārps, kā tu te varēji tikt šajā vietā, kur es, putnu karalis, nonācu ar tādām grūtībām? - iesaucās Ērglis. LĪŠUS, tikai LĪŠUS, nopīkstēja Tārps.

  • -5
    Larijs Kukarans 14.09.2023, 15:28:14

    Beidzot ģirtiņš puņķBremzes nodzinis:) Doktor okolo vsjačeskih nauk:).Es tā skatos ka atkal puikam nav miers,atslābinies un sēdi kur esi,kaut gan, tur jau arī droši nav nekādas sajēgas.Gaidi pensiju un nerausties:))

  • -5
    Zirgam jāsmejas 14.09.2023, 17:06:21

    Ņem, ņem! Ko tur domāt! Beidzot būs politiķa vērienam atbilstoša augstuma tribīne, auditorija un viss pārējais! Nu, un mums mierīgāk. Laigan pēdējā laikā jau baigi vairs neklaigāja.
    Uz Rīg!

  • -5
    Zirgam jāsmejas 14.09.2023, 17:10:58

    Tfutu vells, pasteidzos. Ja Ģirts prom, Aivis nāk vietā, tākā trokšņa mazāk nepaliks. Bet varbūt pat... Čaļiem kopumā labs darījums - viens vienmēr gribējis, kur lielā politika vāraš, a otrais nekā nevar aizmirst tos jaukos gados domes krēslā.

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: