Ventspilī dzīvojošie ukraiņi vēlas izteikt pateicību par sniegto atbalstu un bezgala lielo viesmīlību. Mēs un mūsu bērni esam ļoti pateicīgi par to un līdz sirds dziļumiem aizkustināti.

Mūsu mājās, dzimtajā Ukrainā, joprojām turpinās karadarbība. Katru dienu iet bojā mierīgie iedzīvotāji, arī bērni. Iet bojā mūsu aizstāvji, bruņoto spēku karavīri. Ir sagrauta ekonomika, civilā infrastruktūra, dzīvojamās mājas. Mūsu valstij katru brīdi ir vajadzīga jūsu palīdzība.

Ukrainas valsts un savā vārdā, kā arī šobrīd Ventspilī dzīvojošo ukraiņu vārdā vēršamies pie organizācijām, uzņēmējiem un visiem cilvēkiem, kuri nav vienaldzīgi un varētu izskatīt iespēju sniegt humāno palīdzību. Jau iepriekš milzīgs paldies par atbalstu. Mēs uzvarēsim! Lūdzam jūs neaizmirst par mums!

Slava Ukrainai! Slava Latvijai!

Ar cieņu Irina Gubarčuka,

Ukraiņu informatīvais koordinācijas centrs

Tālr. 25756707

Saskaņā ar Ukrainas prezidenta pavēli nr. 64/2022 Ukrainā ir ieviests kara stāvoklis. Krievijas Federācijas karadarbības dēļ pret Ukrainu cietuši gan valsts mierīgie iedzīvotāji, gan arī Ukrainas bruņoto spēku karavīri un teritoriālās aizsardzības apakšvienības.

Tādēļ vēlamies lūgt jūsu atbalstu, sarūpējot ļoti nepieciešamās lietas:
– pārtikas produktus (konservi, putraimi, cukurs, ātras pagatavošanas produkti u. tml.);
– higiēnas preces (šampūni, dušas želejas, zobu pastas un zobu sukas, sieviešu higiēnas piederumi, ziepes, pulveris, vienreizējie skūšanās piederumi, skūšanās putas, mitrās salvetes, tualetes papīrs);
– mobilie tālruņi (podziņu) un planšetdatori;
– baterijas (2A, 3A);
– galvas lukturīšus (vēlams ar sarkanu gaismu);
– sporta matračus un guļammaisus;
– medikamentus (pretsāpju, pretcaurejas, pretvīrusu, pretdrudža līdzekļi, pretsēnīšu ziedes kājām, ziedes sastiepumiem un sasitumiem, antibakteriālās ziedes, elastīgās saites, pretiekaisuma ziedes, acu pilieni).

Lasi vēl

Komentāri (1)

  • -2
    Pornieks 07.09.2022, 16:04:34

    Kur tas ir vispār?
    Kurp aiznest?

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: