Jau no 2011. gada nogales Ances pirmsskolas izglītības iestādē „Vālodzes”, Popes pirmsskolas izglītības iestādē „Zemenīte”, Puzes pamatskolā, Tārgales pamatskolā, kā arī Užavas pamatskolā un internātā turpinās ēku energoefektivitātes uzlabošanas darbi.

Šos projektus finansē Ventspils novada pašvaldība un Klimata pārmaiņu un finanšu instruments (KPFI).

Užavas pamatskolā un internātā, Tārgales pamatskolā un Ances PII darbus veic SIA „Ostas celtnieks”. Užavas skolas ēkā ir nomainīta sporta zāles grīda, kura šobrīd tiek siltināta, kā arī turpinās skolas jumta nomaiņa. Abām ēkām ir nosiltināti bēniņi.

Tārgales pamatskolā ir nomainītas visas durvis, kā arī ir pabeigta cokola siltināšana. Turpinās ēkas jumta nomaiņa. Ances bērnudārzā ir pabeigta fasādes siltināšana, jumta nomaiņa, ieliktas visas durvis un logi. Turpinās ventilācijas sistēmas izbūve un bēniņu siltināšana. Tuvākajā laikā tiks veikta ārsienu apmešana un krāsošana.

Popē un Puzē darbus veic SIA „Vindbūvserviss”. Popes PII ir pabeigta ēkas pamatu un ārsnienu siltināšana. Ārsienām ir uzlikts dekoratīvais apmetums un tās ir sagatavotas krāsošanai. Ir nomainīti projektā paredzētie logi un durvis. Turpinās lietus ūdens noteku sistēmas uzstādīšana. Puzes pamatskolā ir nomainīti logi. Turpinās darbs pie fasādes siltināšanas.

Kopā plānotās izmaksas projektā, iekļaujot PVN, sastāda nepilnus 756 tūkstošus latu, no kuriem KPFI līdzfinansējums sastāda 431,2 tūkstošus latu, bet 324,8 tūkstošus latu nodrošina Ventspils novada pašvaldība.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: