Ventspils novada pašvaldībā 22. novembrī sāks strādāt jaunā Sociālā dienesta vadītāja Anda Vītola. Ar iepriekšējo dienesta vadītāju Intu Rudbahu darba tiesiskās attiecības izbeigtas 30. septembrī, jo tika saņemts viņas uzteikums.

Pašvaldība izsludināja konkursu Sociālā dienesta vadītāja amatam ar pretendentu pieteikšanās termiņu līdz 26. oktobrim, saņemot četrus pieteikumus. Konkursa dalībnieku vērtēšana notika divās kārtās: iesniegto dokumentu izvērtēšana un darba intervijas ar amata pretendentiem. Darba intervijām izvirzīja un tiešsaistē uzklausīja trīs amata kandidātus.

Pēc darba pārrunu rezultātu novērtēšanas amata konkursa atlases komisija par Sociālā dienesta vadītāja amata konkursa uzvarētāju ar atzina Andu Vītolu. Viņa kā piemērota kandidatūra amatam tika izraudzīta ievērojamās pieredzes dēļ: nepilnus 14 gadus Anda Vītola ir strādājusi par Skrundas novada pašvaldības aģentūras "Sociālais dienests" direktori, viņa darbojas nevalstisko organizāciju sektorā, rakstot projektu pieteikumus un īstenojot daudzveidīgu projektu vadību. Anda Vītola ir Latvijas pašvaldību Sociālo dienestu vadītāju apvienības biedre, darbojas veselības un sociālo jautājumu komitejā, piedalās normatīvo aktu izstrādāšanas un saskaņošanas procesos. Anda Vītola ir saņēmusi pateicību par sadarbību no Ārlietu ministrijas, Skrundas novada Atzinību par ieguldīto darbu 2015. gadā, kā arī nominēta Labklājības ministrijas balvai Gada labākais sociālā dienesta vadītājs 2019.

Novada domes deputāti sēdē nobalsoja par Andas Vītolas apstiprināšanu Sociālā dienesta vadītājas amatā.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: