Jūnija vidū un mēneša otrajā pusē Užavas pagasta atpūtas vietā Ganības risināsies divas nometnes bērniem un jauniešiem.

No 10. līdz 14. jūnijam Užavas pagasta atpūtas vietā Ganības 25 bērni un jaunieši no Ventspils novada piedalīsies diennakts veselīga dzīvesveida izglītojošā un atpūtas nometnē. Tās dalībnieki uzzinās, kādi ir veselīga uztura pamatprincipi, darbosies izzinošās un praktiskās nodarbībās par šo tēmu, tāpat notiks fiziskās aktivitātes – nodarbības sporta zālē un laukumā, spēles, sacensības, būs iespēja iegūt zināšanas par sabalansēta dzīvesveida un dienas režīma nozīmi.

Savukārt no 17. līdz 21. jūnijam 25 jaunieši Ganībās iesaistīsies nometnē Fiziskā aktivitāte, veselīgs uzturs, garīgā veselība, atkarību mazināšana, seksuālā un reproduktīvā veselība. Pasākuma dalībnieki iemācīsies gatavot veselīgu maltīti, uzzinās, kā uzturā izmantot dabas veltes, noskaidros, kā risināt konfliktsituācijas, tāpat uzmanība tiks pievērsta seksuālās un reproduktīvās veselības jautājumiem, jauniešiem izskaidros, kāda postoša ietekme ir dažāda veida atkarībām.

Abas nometnes tiek rīkotas, izmantojot Eiropas Sociālā fonda finansējumu, īstenojot projektu Sveiks un vesels Ventspils novadā. Nometnes vadīs sertificēta nometņu vadītāja Andra Auza.

Lasi vēl

Komentāri (1)

  • -1
    KRX 05.06.2019, 12:30:05

    Raksta mērķis kāds? Aicina pieteikties? Ja jā - kur, kā?

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: