24. martā Puzes kultūras namā plkst. 13 sāksies Ventspils novada senioru pasākums "Sudrabotās melodijas", kurā pulcēsies vairāk nekā 200 dalībnieku ne tikai no Ventspils novada, bet arī no Spāres, Laucienes, Rojupes, Lubes, Stendes, Kuldīgas, Ventspils, Vandzenes, Laidzes un Jaunpils.

Sarīkojumu "Sudrabotās melodijas" Puzes pagasta pensionāru kluba "Vakarblāzma" aktīvisti organizē tādēļ, lai seniori varētu saturīgi atpūsties, iesaistoties dziedāšanā un dejošanā. Šis ir jubilejas gads, jo pasākums "Sudrabotās melodijas" notiks desmito reizi. "Mums ir prieks, ka draugu skaits ir audzis. Pirmajā reizē, kad tikāmies, bija ieradušies Puzes un Ances pagasta pārstāvji, arī viesi no Spāres un Sabiles. Nu mūsu ir daudz vairāk, jo senioriem patīk sadziedāties un padejot, satikt paziņas no citiem pagastiem un novadiem. Tā ir iespēja labi atpūsties un sajust, ka esi vajadzīgs," saka Ventspils novada Senioru padomes vadītāja Māra Kraule.

Pateicoties Ventspils novada pašvaldības atbalstam, novada seniori varēs atpūsties bez maksas.

Lasi vēl

Komentāri (1)

  • 0
    Elviss22 24.03.2018, 09:19:39

    Kāpēc Ventspils novads sponsorē iespēju labi atpūsties citu novadu senioriem, tā ir Ventspils novada nodokļu maksātāju nauda!

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: