Ugāles vidusskolas pārstāvji piedalījās Draudzīgā aicinājuma fonda balvu pasniegšanas ceremonijā Vidzemes koncertzālē Cēsīs. Šī bija jau septītā reize, kad tika sveiktas izglītības iestādes no visas Latvijas, kuru absolventi iepriekšējā mācību gadā centralizētajos eksāmenos ir uzrādījuši visaugstākos rezultātus.

Konkursā vērtē piecus mācību priekšmetus – latviešu valodu, matemātiku, angļu valodu, dabas zinības (bioloģija, fizika, ķīmija), vēsturi – un ņem vērā skolu kopvērtējumu. 

Šogad konkursā tika uzteikta 51 skola četrās nominācijās – ģimnāzijas, pilsētu vidusskolas, lauku vidusskolas un specializētās skolas, tostarp tehnikumi, arodvidusskolas un mūzikas skolas. 

Ugāles vidusskola saņēma diplomu par teicamiem sasniegumiem vēsturē, lauku vidusskolu grupā ierindojoties 2. vietā. Šo godalgu kaldināja skolotāja Daiga Mačtama. Ugāles vidusskolai pasniegts arī diploms un grāmata par 6. vietu kopvērtējumā lauku vidusskolu grupā.

Ugāles vidusskolas direktore Lāsma Millere saka paldies skolotājai Anitai Kroņkalnei par ieguldīto darbu, jo latviešu valodā un literatūrā iegūta 6. vieta. Mācību iestādes vadītāja pateicas arī angļu valodas skolotājai Anitai Skorodjonokai, matemātikas skolotājam Guntim Mačtamam, fizikas skolotājam Aivaram Žoglam, bioloģijas skolotājai un 12. klases audzinātājai pagājušajā mācību gadā Dacei Veselei, kuru veiksmīgā sadarbība ir pamatā tik augstiem sasniegumiem.

"Īpašs gandarījums par pagājušā mācību gada divpadsmitās klases audzēkņiem! Viņi ir ierakstījuši sevi skolas vēsturē ar zelta burtiem. Paldies vecākiem par atbalstu un uzticību Ugāles vidusskolai! Kopā esam pamanīti divās nominācijās, kas apliecina, ka Ugāles vidusskola ir konkurētspējīga. Dodamies tālāk pretim jauniem izaicinājumiem!"

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: