Būvniecības valsts kontroles birojs pieņēmis ekspluatācijā būvobjektu "Ugāles vidusskolas virtuves, palīgtelpu un inženierkomunikāciju pārbūve". Ventspils novada pašvaldība objekta rekonstrukciju finansēja, piešķirot 343 831,63 eiro, šim nolūkam izmantots Valsts kases aizdevums.

Būvdarbus veica SIA " Pilsbūve", būvniecības uzraudzību – SIA "Vide un būve", projektēšanas darbus – SIA "Arhitektu birojs "Krasts"".

Trīs mēnešu laikā veikta esošā korpusa paplašināšana, iekštelpu pārbūve un jaunu izbūve, veikti siltināšanas un teritorijas labiekārtošanas darbi, atjaunots jumts, izbūvēta ventilācijas sistēma, virtuvē un palīgtelpās izbūvēti jauni inženiertīkli, ēdamzālē veikts kosmētiskais remonts, nodrošināta moderna siltumapgāde. Virtuvē tagad ir jaunas iekārtas, kas ļauj strādāt mūsdienīgāk, ātrāk un ērtāk, ievērojot visas sanitārās prasības.

Ugāles vidusskolas direktore Lāsma Millere ir gandarīta par paveikto skolā, jo viņai patīk tīra un sakopta vide: "Šādā vidē to ir daudz vieglā uzturēt kārtībā, tāpēc ir prieks par patīkamajām pārmaiņām. Tās nudien ir vērienīgas, jo virtuve atrodas bijušā ekonomikas kabineta vietā, tagad ir atsevišķas noliktavas dažādām produktu grupām. SIA "Audora" darbiniekiem, kas sniedz ēdināšanas pakalpojumus, vēl jāapgūst darbošanās ar jaunajām iekārtām, bet tas ir tikai laika jautājums."

Lasi vēl

Komentāri (4)

  • -3
    Novadnieks 16.02.2017, 06:49:18

    Nu ja vienas vidusskolas kaut kādām veicamām izmaiņām tiek dota tāda nauda,tad jācer ka šīs vidusskolas beidzējiem būs profesora grāds.
    Trīs firmām ir jāveic kaut kādas izmaiņas vienā skolā?Nu ļoti jau ekonomiska domāšana un darīšana.Neesmu baigais spečuks,bet varu galvot ,ka to lietu varēja nokārtot ne vairāk kā septiņu cilvēku grupa ar 100 000 eiro.Kas to vēl zin,cik tika iztērēts un ,ja kas ,kur palika starpība.

  • -4
    Emils Pulmanis 16.02.2017, 10:25:46

    Novadnieks laikam nepārzin likumu. Bez vismaz 2 firmām šādus darbus nevar veikt. Ir vajadzīgs tehniskais projekts (arhitektu firma), tad būvnieks un visbeidzot no būvnieka neatkarīga būvuzraudzība. Ja projektēt un būvēt var viena firma, tad nu uzraudzība ir jāveic citai. Neredzot detalizētas tāmes grūti spriest par izmaksu pamatotību. Katrā ziņā no pieredzes zinu, ka pats virtuves profesionālais aprīkojums ir ļoti dārgs. Jācer, ka būvuzraugs savu darbu ir godam veicis. Bija publisks iepirkums, šķiet, ka neviena 7 cilvēku grupa par 100 000 eur nebija pieteikusies....

  • -2
    Rihards Grava 25.02.2017, 09:47:01

    Kvalitatīvas virtuves iekārtas pēc pasūtījuma - https://up-mebeles.lv/virtuves-iekartas/

  • 0
    Elviss22 09.03.2017, 10:36:49

    Ko tai Ugālei katru gadu grūž tik daudz naudas, pērn katlu māju uzcēla jaunu un katlu nopirka, tagad atkal, vai citi ciemi nav!!!

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: