13. septembrī plkst. 17 Tārgales pamatskolas zālē sāksies Tārgales sieviešu vokālā ansambļa "Ziedu laiks" jubilejas koncerts "15+1". Pasākumā uzstāsies ne tikai gaviļnieces, bet arī citi ansambļi no mūsu un citiem novadiem.

Dziedot, muzicējot un piedaloties koncertos, atzīst "Ziedu laika vadītāja Margita Kronberga, laiks skrien vēja spārniem: "Šķiet, tas bija pavisam nesen, kad Tārgales pagasta sieviešu vokālais ansamblis atzīmēja savu desmit gadu jubileju. Bet, skat,jau atkal pieci gadi pagājuši, un, aktīvi piedaloties dažādos kultūras pasākumos, mums nav atlicis laika atzīmēt savu jubileju. Tāpēc tūlīt jau varēsim sacīt: mums ir 15+1, tikai nedomājiet, ka tas ir 16! Neliedziet mums vēl izbaudīt tīņu gadus, jo tieši tik jaunas mēs jūtamies!"

 

Šogad tārgalnieces piedalījušās dažādos pasākumos. Nozīmīgākais notikums bija Tārgales komponista Huberta Ignata autorkoncerts, arī vokālo ansambļu sadziedāšanās svētki "Mūsu sirdis izdzied mīlestību" Ventspilī un iesaistīšanās Neredzīgo biedrības Ventspils teritoriālās organizācijas 40 gadu jubilejas koncertā. Muzeju naktī "Ziedu laika" dalībnieces pieskandināja Amatu māju ar dzintara dziesmām, bet Skultes pagasta svētkos Limbažu novadā sniedza atsevišķu koncertu un dziedāja kopā ar Skultes jaukto ansambli "Adiaminde", pēc tam iesaistoties sportiskās aktivitātēs, ar komandu "Bēgošās līgavas" laivošanas sacensībās iegūstot 2. vietu.

 

"Tiksimies sestdien, lai visi kopā pavadītu burvīgu un neaizmirstamu vakaru," aicina Margita Kronberga.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: