Ventspils novada pašvaldība, izpildot Atkritumu apsaimniekošanas likuma 18. panta prasības, veica publiskā iepirkuma procedūru, lai izvēlētos sadzīves atkritumu apsaimniekotāju Ventspils novada administratīvajā teritorijā.

Izvērtējot pretendentu piedāvājumus, par iepirkuma uzvarētāju atzīts pašvaldības SIA "Ventspils labiekārtošanas kombināts", kurš arī līdz šim veica sadzīves atkritumu apsaimniekošanu Ventspils novadā. Iepirkums vērtēts pēc saimnieciski izdevīgākā piedāvājuma, kurā zemākā pakalpojuma cena deva 50% no maksimāli iegūstamo punktu skaita.

 

2014. gada 26. martā Ventspils novada pašvaldība ar pašvaldības SIA "Ventspils labiekārtošanas kombināts" parakstīja līgumu par tiesībām apsaimniekot fizisko un juridisko personu radītos sadzīves atkritumus Ventspils novadā. Saskaņā ar publiskā iepirkuma piedāvājumu no šāgada 26. marta par 1m3 sadzīves atkritumu apsaimniekošanu tiek noteikta maksa 10,56 eiro (7,43 LVL) bez 21% PVN. No šāgada 1. marta ir mainītas cenas par lielgabarīta atkritumu konteineru izmantošanu:

4,5 m3 konteiners – 63,38 eiro (t.sk. PVN),

7,0 m3 konteiners – 98,59 eiro (t.sk. PVN),

10,0 m3 konteiners – 140,84 eiro (t.sk. PVN).

 

Informācija par citu pašvaldības SIA "Ventspils labiekārtošanas kombināts" Sanitārās tīrīšanas iecirkņa sniegto pakalpojumu cenām pieejama mājas lapā www.vlk.lv un Sanitārās tīrīšanas iecirknī Pils ielā 12, Ventspilī, tālrunis – 63626920.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: