15. novembrī Popes Kultūras namā Popes pirmsskolas izglītības iestāde "Zemenīte" svinēs 25. dzimšanas dienu.

Brīdis, kad 1988. gada vasara pastiepa plaukstu, lai sasveicinātos ar rudeni, Popē bija ilgi gaidīts. Tāpat kā sārtas un smaržīgas zemeņogas vasarā ražas laikā sabirst groziņā, tā 3. septembra rītā lieli un mazi ķipari pa platiem ceļiem un šaurām taciņām tecēja uz "Zemenīti", lai piepildītu to ar jautrām čalām un nebēdnīgiem smiekliem. Kopš tās dienas ir pagājuši divdesmit pieci gadi.

 

Tagad pirmsskolas izglītības iestādē "Zemenīte" ir divas grupas, kurās ir 37 audzēkņi. Jaunāko apmeklē pusotra līdz četrus gadus veci, vecāko – piecus, sešus un septiņus gadus veci bērni, par kuriem ikdienā rūpējas pieci pedagoģiskie un seši tehniskie darbinieki.

 

Pirmsskolas izglītības iestādes "Zemenīte" vadītāja Ina Teibe saka: "Kopš "Zemenītes" atvēršanas dienas iestādē uz palikšanu iemājojis prieks, jo tam ir tik daudz veidu un nokrāsu! Ir prieks mācīties un prieks rotaļāties, prieks palīdzēt un prieks samīļot, ir tikšanās prieks un atkalredzēšanās prieks, tāpēc "Zemenītes" kolektīvs aicina ikvienu, kurš vēlas atrast prieku, 15. novembrī pulksten 16 uz tikšanos Popes kultūras namā."

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: