18. novembrī Piltenes Kultūras namā Ventspils novada domes priekšsēdētājs Aivars Mucenieks pasniegs 17 Ventspils novada pašvaldības apbalvojumus – Goda, Atzinības un Pateicības rakstus. Tos saņems gan atsevišķi cilvēki, gan ģimenes, gan kolektīvi.

Apbalvojumu "Ventspils novada Goda raksts" saņems:

Zemnieku saimniecība "Muižgaļi" par nozīmīgu ieguldījumu Ventspils novada attīstībā, novada popularizēšanā un pozitīva tēla veidošanā, ražojot dabisku un augstvērtīgu lauksaimniecības produkciju;

 

Vidējās paaudzes deju kolektīvs "Ance" par kultūras mantojuma popularizēšanu un aktīvu dalību Ventspils novada kultūras dzīvē

 

Ugāles pagasta Tautas nama "Gaisma" vadītāja Vera Berga par ilggadēju un pašaizliedzīgu darbu kultūras jomā, nozīmīgu ieguldījumu Ventspils novada un Ugāles pagasta popularizēšanā un pozitīva tēla veidošanā.

 

Popes pamatskolas skolotāja Ingrīda Andersone par augstu pedagoģisko meistarību, radošu izglītojošo darbību un audzēkņu starptautiskajiem sasniegumiem, veicinot Ventspils novada tēla atpazīstamību.

 

Ventspils novada māksliniece, novadpētniece Laimdota Junkara par ieguldījumu Ventspils novada kultūrvides saglabāšanā un novadpētniecības attīstībā.

 

Apbalvojumu "Ventspils novada pašvaldības Atzinības raksts" saņems:

 

Ugāles vidusskolas sporta skolotāja Sarmīte Indriksone par mūža ieguldījumu sporta pedagoģijā, kvalitatīvu darbu, augstu atbildību un cilvēcību pedagoģiskajā darbā.

 

Inga Zemniece par ieguldījumu Hipotēku bankas organizētajā projektu konkursā "Mēs paši", atbalstot Ventspils novada iedzīvotāju iniciatīvu.

 

Užavas pamatskolas skolotāja Ilze Geste par ilggadēju darbu Užavas pamatskolā un ieguldījumu skolas ārpusklases darba organizēšanā.

 

Užavas pamatskolas skolotāja Karīna Cimermane par ilggadēju darbu Užavas pamatskolā un ieguldījumu skolas estētiskās vides pilnveidošanā.

 

Piltenes pilsētas iedzīvotājs Lenards Ālītis par godprātīgu darbu Piltenes komunālajā saimniecībā, kā arī nesavtīgu ieguldījumu Piltenes pilsētas vides labiekārtošanā.

 

Sanita un Normunds Bergi par ieguldījumu Puzes pagasta izglītības un kultūras dzīves attīstībā, par pašaizliedzīgām rūpēm, dodot mīlestību un ģimeni trīs audžubērniem.

 

Apbalvojumu "Ventspils novada pašvaldības Pateicības raksts" saņems:

 

Vārves pagasta iedzīvotāja Brigita Varatinska par nozīmīgu ieguldījumu Vārves pagasta vizuālā tēla veidošanā, pašaizliedzīgi rūpējoties par Vārves, Zūru un Ventavas ciemu sakoptību.

 

Jūrkalnes pagasta iedzīvotājs Juris Krafts par ieguldīto darbu un entuziasmu Jūrkalnes dabas takas pilnveidošanā.

 

Ugāles pagasta iedzīvotāja Iveta Pete par pašaizliedzīgu brīvprātīgo darbu, palīdzot trūkumā un krīzes situācijā nonākušajiem.

 

Ugāles pagasta iedzīvotāja Iveta Dansone par pašaizliedzīgu brīvprātīgo darbu, palīdzot trūkumā un krīzes situācijā nonākušajiem.

 

Zemnieku saimniecības "Avoti" īpašnieks Andris Vilks par Ventspils novada pozitīva tēla veidošanu un atbalstu Tārgales pagasta izglītības iestādēm.

 

Ances pagasta sociālā darbiniece Skaidrīte Sproģe par ilggadēju un pašaizliedzīgu darbu Ventspils novada sociālo jautājumu risināšanā.

 

Valsts svētku priekšvakarā iedzīvotājus suminās arī dažos pagastos, piemēram, Užavā uzteiks Skaidrīti Gailišu, Vēsmu Lodi, biedrību "Užavas baptistu draudze", biedrību "Zilpodze" un biedrību "Jaunatnes attīstības un sabiedrības centrs", bet Vārvē godinās apbalvojuma "Pagasta cilvēks 2013" saņēmējus: Gunāru Maliņu, Jāni Pažarski, Ģirtu Valdmani, Baibu Laudāni, Daini Reinsonu, Ilzi Samoviču, Ilzi Judziku, Madaru Vējkāju un Agnetu Samoviču.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: