8. decembrī teātra namā „Jūras vārti” koncertizrāde „Ziemassvētki Brīnumskapī”, vienā koncertā apvienojot rotaļas, dziedāšanu un dejošanu.

Šoreiz viss sāksies ar pašu bērnu iniciatīvu, aicinot tos veidot Ziemassvētku tirdziņu. Jau pirms koncerta tie cep piparkūkas un citus saldumus, veido savus rokdarbus. Tad var doties uz Brīnumskapja Ziemassvētku tirdziņu. Pirms katra koncerta veselu stundu skan Ziemassvētku mūzika un ir īsta Ziemassvētku tirdziņa rosība.

Pasākumā šogad būs arī īpaša labdarības akcija – bērni aicināti ziedot grāmatas bibliotēkām, gan tās, kuras jau tie ir lasījuši, gan pavisam jaunas. Lai gan koncerta pamatā ir mūzika, koncerts tiek veidots kā izrāde, kurā iesaistās arī bērni un vecāki. Kopā tie ies peļu un kaķu skolā, spēlēs hokeju, sapņos kopā ar meiteni Malvīni, brauks uz Zanzibāru un pārģērbsies līdz nepazīšanai.


Bet tad atlido Pirmās sniegpārsliņas, un Ziemassvētki pilnībā ienāk arī Brīnumskapī. Atliek tikai solīt: „Ka, būs jau labi, būs jau silti un vēl piedevām birs no gaisa balti milti”. Un solīts paliek solīts!

Brīnumskapja komandā ir Ingus Ulmanis (mūzikas producents, dziedātājs un komponists), Andris Sējāns (Cosmoss grupas mūziķis, komponists un mūzikas aranžētājs), Baiba Vanaga (Paozola) (TV šovu „Dziedošās ģimenes”, ”O!Kartes Akadēmija”, „Zvaigžņu lietus” vokālais pedagogs un meistarklašu vadītāja), Aigars Voitišķis (komponists, ģitārists), Kristīne Jurjāne (māksliniece, daudzu teātru, operu un TV raidījumu galvenā māksliniece), Anrijs Grinbergs (mūziķis, mūzikas aranžētājs) un Roberts Rasa (mūziķis, vairāku TV šovu muzikālais vadītājs).

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: