Kurzemes ražojošie uzņēmumi tiek aicināti pieteikt savu dalību rūpnieciskā dizaina izstādei „ELEMENTI”, kuru no 4. janvāra būs iespēja apskatīt Ventspilī, vēlāk arī Liepājā, Kuldīgā un Rīgā. 

Izstādes mērķis ir atspoguļot Kurzemē radītus produktus, kā arī informēt plašāku auditoriju par to, ar ko Latvija var lepoties.

SIA „Mākslas perons” sadarbībā ar Latvijas Dizaineru savienību organizē Kurzemes rūpnieciskā dizaina izstādiELEMENTI, lai parādītu Kurzemē ražoto produktu rūpnieciskā dizaina labākos paraugus. Izstādē tiks atspoguļoti 40 Kurzemē radīti produkti, bet formāts ir plakāti, kas tiks īpaši radīti katram uzņēmumam.

Šis notikums būs ne vien izstāde, bet arī konkurss - uzņēmumi sacentīsies par skatītāju simpātiju balvu. Par visiem darbiem no 4. līdz 25. janvārim varēs balsot konkursa mājas lapā internetā. Veicināšanas balvas pasniegs Latvijas Dizaineru Savienība, Domes pārstāvji no Kurzemes reģiona un goda viesi.

„Šodien jāpriecājas par katru, kas grib un var radīt jaunas lietas un pakalpojumus. Taču ar to vien nepietiek. Lai šajā pārprodukcijas jūrā nenoslīktu, produktam jāpievieno virsvērtība. Dizains ir tā joma, kas bieži atšķir labu lietu no sliktas. Lai Latvijā celtu godā labu pašu mājās radītu dizainu, tas ir jāiepazīst, jālieto. Kurzeme ir bagāta ar talantīgiem, uzņēmīgiem cilvēkiem, kas tepat kaimiņos rada jaunas pārsteidzošas vērtības. Mums tikai jāpalīdz tās pamanīt,” stāsta Latvijas Dizaineru savienības loceklis Arvīds Endziņš.

Ceļojošajā izstāde būs apskatāma lielākajos tirdzniecības centros Kurzemes reģionā un Rīgā.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: