Šodien Ventspils Augstskolā plkst. 12.45 notiks informatīvs pasākums “Accenture – starptautiskas karjeras ieguvumi tepat”.

Tajā starptautiskā informācijas tehnoloģiju (IT) uzņēmuma Accenture Latvijas filiāles pārstāvji studentiem un Ventspils iedzīvotājiem ar interesi par darbu IT jomā stāstīs par iespējām veidot starptautisku karjeru tepat Latvijā. “Tepat” nozīmē iespēju strādāt ne tikai Accenture Latvijas filiāles birojā Rīgā, bet arī Ventspilī vai jebkurā citā vietā Latvijā, jo programmētājiem uzņēmums piedāvā strādāt arī no mājām.

Accenture Latvijas filiāles Izstrādes nodaļas vadītājs Ivo Amanis neformālā atmosfērā stāstīs par aktualitātēm jomas attīstībā pasaulē, īpaši vēršot uzmanību uz tām programmēšanas valodām un pieejām, kuras būs dominējošās tuvāko gadu laikā. Savukārt par IT studentu karjeras attīstības iespējām informēs Accenture Latvijas filiāles personāla vadītāja Zanda Arnava. Pēc uzrunām būs iespējams uzdot Accenture pārstāvjiem individuālus jautājumus un kopīgi izvērtēt savas darba iespējas Accenture.

Accenture pārstāvji vizītes laikā Ventspilī tiksies ar Ventspils Augstskolas Informāciju tehnoloģiju fakultātes vadību, lai pārrunātu potenciālās sadarbības iespējas IT studentu konkurētspējas celšanā.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: