Jūras svētku ieskaņā interaktīvs mūzikas un mākslas pasākums “Jūrziņš 3” pulcēja vairākus simtus apmeklētāju, no kuriem daudzi “Jūras vārtus” apmeklēja pirmo reizi.

Apskato fotogrāfijas!

Pasākuma producente Anna Orniņa komentē: “Šāda rakstura pasākumi navJūras vārtu ikdienas darbības plānā, taču tas ir viens no veidiem, kā uzrunāt publiku, kas ikdienā neapmeklē Ventspils teātra namu. Nešaubāmies, ka apmeklētāji, kuri Jūras vārtos bija pirmo reizi, viesosies pie mums arī turpmāk koncertos un teātra izrādēs. Ir attaisnojusies pasākuma iecere, ka izklaide var būt arī intelektuāla!”

Aizvadītajā piektdienā “Jūras vārtos” valdīja brīva un radoša gaisotne. Jau trešo gadu nama telpās norisinājās mūzikas un mākslas pusnakts pasākums “Jūrziņš”. Biedrības “homo ecos:” organizētajā darbnīcā tapa videomateriāls deviņām animācijas filmiņām, kuru pirmizrāde būs “Ziedu diena Ventspilī 2011” ietvaros.

Plašu interesi guva stencila apdruka uz T-krekliem un lina maisiņiem. Brīžiem interesenti stāvēja garā rindā, lai arī paši varētu iesaistīties apdrukas tapšanas procesā.

Kino režisors un žurnālists Olafs Okonovs demonstrēja savas īsfilmas par latviešu māksliniekiem un uzteica negaidīto apmeklētāju atsaucību un interesi.

Lielajā zālē uz skatuves kāpa ilgi gaidītā grupa “Pieneņu vīns”, bet grupa “All Day Long” pārsteidza apmeklētājus ar īpašu pozitīvu un sev raksturīgu muzikālu sniegumu, kas daudziem bija atklājums. Ar ovācijām tika sagaidīti solisti Rassell un Sabīne Berezina, kuru priekšnesums nama zālei ļāva pārtapt par mūzikas klubu. Pilnīgu kluba atmosfēru radīja dīdžeju Gata Vilinska un Ale.Mar vairākos setos izspēlētie house, hip hop, RnB mūzikas mix. VJ JuRS video projekcijas uz lielā ekrāna un prožektoru efekti piešķīra pasākumam kvalitāti .

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: