Ceturtdien, 14. aprīlī, plkst. 14.00 un plkst. 19.00 Ventspils Kultūras centrā viesosies bērnu mūzikas projekts „Brīnumskapis" - jauna bērnu mūzikas, dejas un dzejas programma.

Jaunais bērnu mūzikas projekts „Brīnumskapis" burtiski ielauzies Latvijas mūzikas dzīvē! Un kā nu ne, ja palīgā nāk Kaķītis Laķītis, Simtkājītis, Deju skolotāja Kode un visi Latvijas bērni. Apliecinājums tam - vēl tikko saņemtā Latvijas mūzikas gada balva.


Mūzikas autori ir komponists Aigars Voitišķis un dzejnieks, Klāva Elsberga prēmijas, Baltijas Asamblejas balvas, labākā bērnu dzejnieka balvu ieguvējs Pēters Brūveris. Projekta radošais tēvs ir mūziķis Ingus Ulmanis. Viņš atzīst, ka pieaugušajiem ir daudz jāmācās no bērniem, ka bērni ir tuvāk patiesībai un nav tā aizmaldījušies kā mēs, lielie, savukārt viens no projekta „Brīnumskapis" skaļākajiem mūziķiem Andris Sējāns vēršas pie vecākiem, jo viņu galvenais uzdevums ir rūpēties par māsiņām un brālīšiem, kas ir visas mūsu zemes īstā nākotne!


Šobrīd projektam „Brīnumskapis" ir jauni uzdevumi! Tas dodas Brīvdienās, kas nozīmē - kārtīgi iztrakoties un izdziedāties kopā ar bērniem.


14. aprīlī visi Ventspils bērni un to vecāki izjutīs īstu piedzīvojumu, jo „Brīnumskapis" viesosies Ventspils Kultūras centrā. Ja ir nomizots burkāns, nesiet to Kāmim, jo Kāmim draugu nav, tamdēļ tas sēž un ēd burkānus.  Ārprāc! Māsiņas Puteklītes jau tagad lec kā trakas, jo „Brīnumskapis" tuvojas Ventspilij.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: