Svētdien plkst. 11 sporta nama „Centrs” šautuvē notiks OC „Ventspils” ceļojošā kausa izcīņa klasiskajā un praktiskajā ložu šaušanā.

Plānots, ka sacensībās piedalīsies Ventspils bruņoto spēku formējumu komandas un individuālās personas, kurām ir ieroču nēsāšanas atļauja. Katras komandas sastāvā jābūt trīs personām un katram dalībniekam nepieciešams savs ekipējums - pistole 7,62 – 9 mm.

Uzvarētāju komandai tiks pasniegts ceļojošais kauss, bet pārējie godalgoto vietu ieguvēji gan individuālajā, gan komandu konkurencē tiks apbalvoti ar diplomiem un kausiem. Sacensību organizatori, lai saglabātu intrigu, pēc noslēguma plāno pasniegt dalībniekiem trīs speciālbalvas.

Lai tuvāk iepazītos ar šaušanas sporta veidu, arī skatītājiem tiek dota lieliska iespēja apmeklēt šīs sacensības. Ar sacensību nolikumu variet iepazīties šeit.

Iepriekš Ventspilī līdzīga veida sacensības notika 2003. gadā, taču Olimpiskā centra „Ventspils” kausa izcīņa notiek pirmo reizi. Plānots, ka šī kausa izcīņa kļūs par tradīciju un turpmāk notiks katru gadu.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: