Piektdien, 1. martā, plkst. 18. 00 koncertzāles “Latvija” Green Room notiks koncertsaruna ar dziesmu autoru un izpildītāju, ventspilnieku Arvi Sanderu. Arvi ventspilnieki pazīst kā sportistu, motokluba “Rodeo” direktoru, sacensību organizatoru un nu jau labu laiku arī kā dziesmu autoru un izpildītāju.

Kā Arvis saka sociālajos tīklos: “Es neesmu mūziķis un nekad neesmu pretendējis par tādu kļūt, bet tā ir mana “iekšējā miera osta”. Un ja jums arī nedaudz patīk tas, ko es patrinkšķinu un radu, tad….” Jā, ko tad? Tad atnāciet uz tikšanos ar Arvi Mūzikas bibliotēkā. Būs sirsnīgas sarunas, dziesmas latviešu valodā un dziedāšana. Sasildīsim viens otra dvēseles.

Arvis nav profesionāls mūziķis, bet labprāt dalās ar mūziku un dzeju, kas viņā skan. Autora dziesmas ir sirsnīgas un vienkāršas, tās iemīļojuši populārā dziesmu konkursa “Sirdsdziesma” klausītāji visā Latvijā. 2022. gadā dzirdējām “Vēl tevi sauc”, bet 2023. gadā – “Limuzīns”. Sportiskais dziedātājs veltījis dziesmu Jūrkalnei, bet pavisam nesen kopā ar kori “Kaiva” atskaņoja savu veltījumu Ventspilij. Kopā ar pazīstamiem rokmūziķiem Egīlu Mežu, Robertu Dinteru, Kārli Šteinmani un Andri Vankovicu radīta dziesma motokluba “Rodeo” 25 gadu jubilejā “Ar vēju matos”, kas ietērpta rokmūzikas skaņās.

Koncertu ciklā “(ne)akadēmiski” organizē Ventspils Mūzikas bibliotēka, sniedzot pašizpausmes iespēju un satikšanos ar klausītājiem visdažādāko žanru un stila mūzikas izpildītājiem.

Ieeja koncertā bez maksas.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: