Rīgā norisinājās Baltijas čempionāts K-1 cīņās. Čempionātā piedalījās arī “Ventspils Kikboksa Leģions” (VKL) sportisti, aizvadot vairākas aizraujošas cīņas un izcīnot medaļas. Uz čempionātu treneru Sergeja Deņisova un Kristīnes Jansones vadībā devās trīs jaunie sportisti.

Izcīnītas medaļas un vietas uz pjedestāla: 1. vieta Šonam Burmeisteram (12 gadi, līdz 45 kg), 1. vieta Oliveram Sproģim (10 gadi, līdz 42 kg) un 2. vieta Dominikam Langenfeldam (11 gadi, līdz 40 kg).

Treneris Sergejs Deņisovs: “Nevēlos komentēt VKL audzēkņu sniegumu, jo rezultāts visu pasaka manā vietā. Vienīgais, ko vēlos piebilst ir tas, ka tāda veida sacensības ir labs tramplīns sportistiem, kuri plāno veidot sportisko karjeru ringa disciplīnās. Diemžēl WAKO kikboksa versijā bērni nevar startēt ringā.

Mēs regulāri piedalāmies K-1 čempionātos. 2023. gadā Eiropas čempionātā K-1 mums bija trīs medaļas. Arī 2024. gada sezona iesākta ar medaļām: jau aizvadītas sacensības “Exotiskais kauss” un tikko - Baltijas čempionāts K-1. Tagad notiek gatavošanās Latvijas čempionātam kikboksā, kas martā notiks Ventspilī. Diemžēl vecuma dēļ VKL sportistiem nāksies startēt tatami disciplīnās. Ceru, ka arī tur mūsu audzēkņiem viss izdosies!”

Baltijas čempionātu rīkoja Latvijas Amatieru K-1 federācija, sacensībās piedalījās sportisti no Latvijas, Lietuvas un Igaunijas.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: