Janvārī aprit pieci gadi, kopš ikvienam 3td e-grāmatu bibliotēkas vietnē www.3td.lv ir iespēja bez maksas legāli lasīt dažādu žanru un tematikas literatūru latviešu valodā tiešsaistē visā pasaulē.

3td.lv e-grāmatu bibliotēka ļauj ikvienam interesentam tiešsaistē viedtālrunī, planšetdatorā vai datorā sev ērtā laikā un vietā bez gaidīšanas rindā piekļūt e-grāmatu kolekcijai, kurā šobrīd ir 585 e-grāmatas latviešu valodā. Saturu piedāvā vairākas izdevniecības. Piekļūt 3td.lv platformai var no jebkuras vietas, kur pieejams interneta pieslēgums.

Atzīmējot piecu gadu jubileju, palielināts e-grāmatu lasīšanas reižu skaits. Turpmāk katrs lasītājs vienu e-grāmatu varēs saņemt lasīšanai piecas reizes. Katra lasīšanas reize, līdzīgi kā bibliotēkās, ilgst divas nedēļas jeb 14 dienas.

Platformu izmantojuši arī Ventspils bibliotēkas lasītāji – piecu gadu laikā e-grāmatu lasīšanai platformā 3td.lv reģistrējušies vairāk nekā 700 cilvēku, bet e-grāmatas viņiem izsniegtas gandrīz 4000 reižu.

Lai ne tikai ielūkotos e-grāmatu pirmajās lappusēs, bet lasītu pilnu saturu, nepieciešams reģistrēties www.3td.lv ar savas bibliotēkas izsniegtajiem autorizācijas datiem.

Lasītājiem, kuri jau šobrīd vēlas sev ērtā vietā un laikā izmantot 3td.lv bibliotēku, pieejama īsa video pamācība 3td.lv satura atklāšanai un reģistrācijas procesam.

Arī Ventspils bibliotēkas kopkatalogā ventspils.biblioteka.lv/AlisePAC, meklējot vēlamo grāmatu, gadījumos, ja pieejama e-grāmatas versija, ir pievienota norāde “Pieejams arī 3td e-grāmatu bibliotēkā” ar aktīvu saiti, kas aizved uz www.3td.lv platformu.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: