Svētdien plkst. 14 teātra namā „Jūras vārti” pulcēsies Ventspils pilsētas un novada tautas deju kolektīvi, lai demonstrētu savu raito dejas soli gan skatītājiem, gan žūrijas komisijai gadskārtējā skatē.

Skatē piedalīsies pieci jauniešu, vidējās paaudzes un senioru deju kolektīvi no Ventspils pilsētas, bet Ventspils novadu pārstāvēs seši visu paaudžu deju kolektīvi. Kolektīvu sniegumā būs iespējams redzēt dejas no programmām, kuras tiek iestudētas gatavojoties XVI Senioru Deju svētkiem Valmierā un deju svētkiem „Ventiņu tūre II” Piltenē 2011. gadā, kā arī XXV Vispārējiem latviešu Dziesmu un XV Deju svētkiem 2013.gadā.

Savukārt Ventspils pilsētas un novada kori skatē startēs 16.aprīlī Ventspils skolēnu jaunrades namā, bet vokālo ansambļu skanējumu būs iespēja dzirdēt skatē – koncertā 30. aprīlī Ventspils kultūras centrā. Arī deju ansambļa „Liedags” bērnu deju kolektīvi mūs priecēs un sadancos skatē, kura notiks 15.maijā Ventspils kultūras centrā. Muzikāli daudzveidīgu programmu sola Ventspils pilsētas vokāli instrumentālie ansambļi 10.jūnijā Ventspils kultūras centrā, kad ekspertu un skatītāju vērtējumam atskaņos savas programmas.

Ventspils teātra izrādes „Dzīvais ūdens” radošais kolektīvs jau ir veiksmīgi startējis Latvijas amatierteātru reģionālajā skatē „Gada izrāde 2010” un ir izvirzīts būt to Latvijas labāko amatierteātru vidū, kuri piedalīsies skates „Gada izrāde 2010” finālā, kurš notiks no 8.-10.aprīlim Jūrmalas teātrī.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: